Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iako sam navijač bordo tima, neka NE DOZVOLE dolazak gostujućih navijača na Grbavicu sve dok STOKA, tj oni koji misle da svijet počinje od njih, ne nauče da ne lome stolice, ne bodu se noževima, ne mlate se bejzbol palicama, i gdje nakon svake utakmice bude više porvijeđenih policajaca nego nazovi navijača.
Navijac sam Želje,mislim da nema smisla igrati derbi bez navijaca Sarajevo,trebamo se okupiti svi na jednom mjestu i gledati derbi,dokazati da smo mi civilizovani ljudi,pokazati svim klubovima u ligi da se sve moze,pa cak i derbi gledati zajedno,zasto ne bih ja sa svojom rajom koja navija za Sarajevo,bio u istom kaficu,trebini sa salom Zelje i navijao za svoj klub,pio pive sa pitarima i nazdravljao sa njima,ljudi urazumi te se,shvaitite da nas niko ne voli,bolje da nas mrze nego da nas zale. SVE nam hoce da uzmu,samo zakuhavaju izmedju nas,da se bodemo,bijemo,i ona treca je strana tek tad sretna i zadovoljna,a mi ko OVCE blejimo i nista ne kontamo!!! Pozdrav za sve Pitare i manijake:-) P.S. Urazumi te se vise jednom svi!!!
@hz87 Hebo te realni lik iz Bl koji tezove balya, takav nek slobodno ne dolazi !!! Pročitaj prvo cijeli mail! Vazda ste bili poltroni vladajuće elite kao i ovi iz BL ;) bendasr 28.10.2011. u 12:28 Navijam za Zvezdu iz BL sam...odem i na borac kad igra protiv balyja,ipak je to klub iz mog grada....ali to nije bitno...Horde su institucija za ove siptare sa grbavice...mada podrzavam derbi jer je on vrijednost velika....ako se rijesite izmetbegovica,jove divjaka i ostalih seronjaznam dosta likova koji bi dosli pogledat derbi jer je to praznik fudbala....ko sto znam masu momaka iz federacije koji odu na nas derbi u bg....
Horde su uvijek bili multietnicka grupa...pozz za realnog lika iz banja luke...ovakvih ba SABANA ima svugdje....dobrodoso si momak u rajvosa
@bendasr KAKAV VAS DERBI KONJU JEDAN, SAMO DA ZNAS KOLIKO VAS VOLE PRAVI SRBIJANCI ( VAS IZ rs-a). ZIVITE U ZABLUDI, ZAO MI VAS JE PRAVO.TI SI KONJU IZ BL A NE IZ BG.
a ti mi Alene ko neko gradsko dijete ,šta li?
Oooooo SANDZAJEVOOOO ... OooOOooooOOO SANDZAJEVOOOOOOO
škola navijanja \"Horde Zla\" ce odrzati predavanje na grbavici...pa bujrum mozda se nesto i nauci
cuj odlucuje hahahah..............hz dolaze na grbavicu i dobili smo vise prostora ima da gori
TREBA OSTATI ZABRANA I TACKA
Donijet će tata odluku da prisustvujemo kako bi mu sin zaradio koju markicu!!!!!!
molim horde da ne dolaze, koji ce k.u.r.a.c
@samuraj Opet ti isto. Da su osnovani 1801 kakve to veze ima? Koliko su ih odigrali? Da nije bilo rata nebi ga ni sad igrali i realno taj derbi je najmanje sportski, fudbalski/NOGOMETNI, sve se svodi samo na nacionalizam. I pusti mi se \"apliciranja\" i lazne politicke korektnosti sa Slavijom, Napretkom i ostalim budalastinama. Ponavljam jedina utakmica u drzavi koja ima tradiciju i smek je gradski derbi Sarajeva i Želje i porediti ove napretke, slavije i zrinjske sa tim je smjesno. Ti kao \"navijac bordo tima\" bi trebao znati sta derbi znaci u gradu... ;)
3-0 ZA ZELJEZNICAR u DERBIJU RAZLOG SE OCITO ZNA..UVIJEK ISTI 11 IGRAJU KOD PLISEKA A POJEDINI NISU NI ZA SARAJEVO II OD HASKICA,SULJICA,HADZICA A BOLJI MOMCI GRIJU KLUPU KAO CAMPARA,MAKSUMIC AMEL...
Edit @samuraj Nije da ne prizanjem vaše utakmice kao gradski derbi ali ne pretjerujte.
@samuraj De nam molim te postavit statistiku tih \"derbija\" Velež- zrinjski. do 1992
SPREMI TE SE SVI VRATILO SE ZLO