Komentari (181)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta je ovo, klix "prenosom rute uživo" mobilzira i "loži" Sarajevske huligane!!! Imate li mozga uopšte ili vam pravljenje incidenata u opisu posla!
Pa uzivaju. Zamisli da mrtva glava padne koliko bi posjeta imali.
Klix je odavno nidje veze. Ovdje raja po navici, majke mi.
nadam se da ovi sa autima imaju kasko osigruanje
TREBALI SU SINOC SVE S POLJSKIM TABLICAMA UNISTIT U SARAJEVU PA DA ONDA VIDIMO JUNAKA
Hajde ba Zenicani, pocnite vise voditi racuna o licnoj higijeni i idite cesce kod zubara pa cete i vi biti lijepi kao mi Sarajlijice :-D
Na sta de trose budzetske pare. . 20 policijskih auta osiguravaju obicne navijace. . Pa sta li rade toliki policajci kad nema utakmica.
Poruka za sve koji podržavaju večeras Sarajevo Ono što poljske kockonje najviše nervira jeste dobar ritam i dobro uštimani tonovi tokom cijelog meča nešto kao ovo: https://www.youtube.com/watch?v=OYYBN7Pui6c
Nasu policiju iznenadili lafo navijaci , isto sto KJP RAD iznenadi snijeg.
I dosadni ste s tim bilderima, nema 5 likova da su bilderi, ostali su kao i svi obicni ljudi samo debeli. I to nista ne znaci, ako su svi bilderi na 800 dodaj 1000 nasih srcanih i bice bjeni. Pa gledam nasi bi se da zalete pa bjeze i ostane 1 ili 2 lika sa srcem i normalnu budu bjeni. Ako se en smijes tuc mrs u kucu i ne zalijeci se.
Kako će večeras da se ori stadionom Da ga hoće zabit Ševko, da ga hoće zabit Benko Poljaci u šoku, kakve bravure igrači Sarajeva izvode na terenu.
Nemam ja tu šta pričat. Ako ih ne izudaraju Horde Zla, nek se rasformiraju slobodno. 800 ih sad ima, sinoc ih je bilo 50-ak. Idite Sarajalije u pm, sramotite nas u svakom pogledu. Mrs u pm, onu narkomansku, popisam vam se na asima haseta i na kosevo i na cijelo sarajevo. Cijeli dan se izruguju svi s kugle zemaljske kako je cijelo sarajevo prebila grupa od 50 ljudi. i oept mrs pickurine jedne. 200 djece ce ih pobit u grupi, a horde zla ne smiju, bajagi veca skupina balkana, ma mrs u pm.
MRSHH !!!
Nemoj onda ni pricati, nego hajde ti iza?i pred njih. Pola vas sere da su maciji kasalj, da je lagano ubiti ih, a pola vas kad bih vas samo stalo pored jednog od njih , automatski bi se usralo od straha. Tako da ne prosipajte pamet , nego pokazite muda, ako ih imate.
SAmo tako sva fukara ove države se udružila protiv pitara do ustasha četalja poljaka i još i ovi željovci se naslađuju. MA MRSSHHH!!
Nadam se da ce pri povratku kroz Zenicu bit veseli i da ce vas oderat bar dva razlike.
Eto nek si tzi zavidni stvoru javio. MRSHHHH!!!!!
Zavidan na Sarajevo,hahahah salis se?Poderat ce vam guzove.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Poljski kokoti
gledaj dine nema đe ga nema
Dino kao muha. .
Da gostuju u Sirokom ostali bez voznog parka..
daj boze da ovo sve dobro prodje,ovi poljaci gdje god dodju naprave probleme,a svi znamo kako se kod nas problemi rjesavaju
FUP specijalcima :D
Trebalo je govna na ulazu u bih odmah u savu pobacat