Poznat cjenovnik
53

Koliko koštaju ulaznice za Final Four u Beogradu: Najskuplja 1.000 KM, uključena i posebna pravila

K. H.
Ulaznice za Final Four košarkaške Eurolige, a koji će biti održan u Beogradu od 19. do 21. maja, koštat će minimalno 250 KM.

Tamošnji mediji navode da će najskuplja karta za ulaz u Štar arenu koštati 65.000 dinara, što je blizu 1.000 KM, a da će u ponudi biti devet različitih kategorija, uključujući i VIP mjesta.

"U znak zahvalnosti na vjernost i da bi im pružili priliku da uživaju u događaju na kojem su planirali da učestvuju prije pandemije, prvi dan pretprodaje, 14. marta, ulaznice će moći kupiti samo navijači koji su kupili ulaznice za otkazani Final Four 2020. godine. Drugi dan pretprodaje bit će rezervisan isključivo pretplatnicima ELTV, bivšim Final Four učesnicima i vlasnicima sezonskih ulaznica ekipa koje igraju u Euroligi, a koji su se odlučili za učešće u pretprodajnom programu", navodi se na stranici Eurolige.

Iz Eurolige su također naveli da će potpunosti podržati i pridržavati se svih epidelioloških propisa, smjernica i preporuka državnih tijela Srbije.

Treba reći i to da je Beograd prije četiri godine bio domaćin istog događaja, a tada je Real Madrid postao prvak Evrope i osvojio 10 evropsku krunu. Tako će se Beograd priključiti Barceloni, Madridu, Berlinu i Istanbulu, koji su više puta organizovali završni turnir.