Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Godisnji je njima svaki dan
Idi budi profesionalni fudbaler, dodji na taj nivo, pa javi kako je
Normalno, zato su škole učili!
Tezak je to leba, nema topli obrok, nema socijalno...
Isto kao što i konobari imaju pauzu za topli obrok, ali samo na papiru.
Vidim lakše raditi na građevini no igrati fudbal. Da im je teško ne bi imali vozne parkove, pravili skandale..... Kako kmeče da im sažaljenja uputiš.Nije lako danas u Madridu, sutra u Londonu, pa nek mijenja posao... .. lakše je u Bingo. Idioti za tastaturom.
pa ako nije tesko uzmes i ti i gonjaj loptu a ne kilavis se po gradjevini. Za fudbal na visokom nivou moras imati mnogo talenta i odricanj, ako ga nemas onda igras za platu kao i svi ostalo. Za baustelu ti ne treba mozak, natovaris malte i gore dole nohaj. Na kraju krajeva i ti kad dodjes sa baustele volis otvoriti pivu i pogledat dobru tekmu, kilacere na gradjevini niko bece gledati :)
Sirotani
Odbijali im se topli obrok i prijevoz pitam za zelene samoo meeee
Jako sam zabrinut za njihove uslove rada i ugovore, toliko da cu cijeli dan danas razmisljati o njihovoj teskoj i gorkoj sudbini. Eno gledam sinoc kaze Kristic "nasi se ne vracaju u odbranu, mora da ih je stigao umor." Pri tome vecina njih ne igra ni 20 min u prosjeku u svojim klubovima. Ali umorni sta ces. Bas mi bi tesko i sinoc i danas.
TEŽAK JE TO ŽIVOT NEMA PEMZIONO NEMA ZDRAVSTVENO 😥
Fun fact.. mnogo fudbalera dozivi ostecenje mozga kroz karijeru.. svaki put kad loptu glavom udari, izazove blage potrese mozga, ne toliko ozbiljne, ali kroz karijeru se nabere..zato imaju vecu sansu da obole od mozdanih bolesti
Dobra joj majica Champion 🏆
a regres?
Dobiju li topli obrok kada su na godišnjem?
A inace hrmbace svaki dan po 8 sati na utakmicama.
Pa imaju treninge svaki radni dan..
Na tim nivoima se trenira tva-tri puta dnevno + utakmice. Vidi se da se nikada nisi bavio sportom na visem nivou
trce do 35 godine i onda poslije imaju godisnji sa par desetina miliona na kontu.. tezak zivot.. dok ovamo rintas do 65 minimalno, i odes s minusom ili nekim minimumom u penziju, kojeg moras potrosit na doktore i lijekove.
pa idi ti trci za loptom pa zaradi milione svi se nesto zale na futbalerske plate, izvoli pa budi jedan
E što me na sabahu nasekiraste