"Svi nas žele pobijediti"
1
Kolarov: City je najbolji tim u Engleskoj
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
daj boze da kolarov igra sto cesce i deko bi imao mnogo korisnji lopti za realizaciju.kolarov=miske.
normalno kad vas dzeko vati skoro svaku utakmicu, da njega nije bilo bili bi negdje na 9-om mijestu
Džekina sestra je najbolja na konkursu.... Po zakonu...
...mozda i jeste, ali to ipak sve govori o engleskoj ligi... U Evropi su i Ukrajinci postali bolji od Engleza, a svi smo vidjeli kako City ispada smijesan u CL.
A vidi se da je Srbin ,vi jaci od Uniteda ,pa razbice vas ljudi ko cigo petit keks !
buhahahahhahahahaa sto se provali budala pa da im nije Džeke da ih vadi u posljednjim trenutcima utakmice i da pravi preokrete sad bi ste se borili sa Readingom i QPR
Za Vas se zna jedino što ste iz istog grada kao i United, još tolko para da uložite, nećete biti ekipa jer je to stanje duha!
a nastavak: „Nije lako održati formu na visokom nivou, ali profesionalci smo i moramo da prihvatimo odluku menadžera. Ne mogu da objasnim Edinov slučaj, ali najvažnije je da postiže golove, bilo da uđe sa klupe ili šansu dobije kao starter. Menadžer odlučuje ko će početi utakmicu“, rekao je 27-godišnji fudbaler.
mada je ce.to, dobar je Aleks skroz, on i Dzeko dobro se razumiju kad igraju zajedno
sta ti glumis pedercino srpska, idi postavi se nek ti ga dzeko i baloteli trpaju, svakako ni jedan lopte pojma nemate
Zahvaliti se Džeko...,,