Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zoran kokot lavlje srce
Kad se sjetim generacije Bulenda Biščevića, Almira Gredića... Sarajevskih derbija. Spektakla protiv Newcastle-a...Kakve su to godine fudbalske romantike bile. Odlasci na tekme... A onda je i naš fudbal preuzeo zapadnjački koncept funkcionisanja... Kapital, keš, a nekada je na prvom mjestu bila ljubav, pa keš.
kakav kes igraju za milju maraka i to jedva
On oprostio a Amar tuzio Klub i Naplatio i Kamate Klub za 100 godina umjesto da se bori za titulu i da je i osvoji on se bori da se ne Ugasi ! Zeljo je spao na to da ga Pobjedzuju sela Krupa,Mladost Simin han itd Vrati se Misimovicu !!!
Lapandas Horoze, nema paraaaaa, ti si mozda igrao za manje, ali si ih primao, sad ih nema. Sto ne mogu ovih dusebriznika i svi pametni odjednom !!!!!!
Ja cijeli zivot govorim da za zelju nemoze da igra neko ko ne osjeca zelju u srcu,zelju moras voljeti i igrati srcem da ti to isto srce zaigra kad cujes pjesmu sa juga e too je moj zeljo to je ljubav prema grbavici koji papci nece nikada shvatiti jer gledaju korist.
ponavljam se da decenijama pratim i volim Zelju...al ovo sto radi Amar zadnje vrijeme ( jos uvjek neke cudne izjave ) nije u redu . Tjera mak na konac sa dobrim igracima , gura neke baletane mjesto njih .. Ima jos sanse da se spasi Evropa ( prvo mjesto jos samo sanjati ) ...al Amar se mora mjenjat ili neka ide ..Postovanje prezimenu i starim zaslugama al ne treba glumit Fonsecu u Zelji..Nemamo mi mnogo dobih igraca ni za ovu nasu ligu..Zeljo treba promjenu na kormilu..Zeljo do groba
Isto je to tako i u Sarajevu samo treba juniore gurat nikog nedovodit
On je lud,on je jak on je Željin manijak....Koka legenda.
Jedino gdje grijesis je Amar on je najveci problem Zelje
Najtrofejniji BiH klub...Čujete li ovo pitari
Salim se poslje Zelje Najviše volim Rajvosa Allaha mi
Veliki Zoran Kokot
E sto se slihta za klupe
Kokot ljudina i igračina💪👍
Poštujem komšije, ja sam stara garda pitara. Kada je nešto svačije, onda nije ničije. Klanovi se kolju da preuzmu klubove. Davno nekada, čim je u Želju ušla lova, počela su mešetarenja, podmetanja, otjerani su iz kluba Oda pokojni i mnogi drugi...a došli miševi. Privatizujte klub, bez toga vam nema napretka...
Sta ce druže debili, ne kontaju kad jedni druge zajebajemo i.hajcamo da je to zajebancija. Jer oba kluba su poseban šmek grada
da je vise ovakvih ...
Amidza , za tebe ako treba i glavom na krampon
hahahahahahaha borbe allahami glavom na kopacku za duplo manje para dokle ide borba allahami sudbina u bosni