Kolateralna šteta Zidane i Valdano
0
Koga se sve riješio Jose Mourinho
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa dobro na sve njih je mogao \"udarati\" i skloniti ih iz Reala,ali udariti na Ikera znaci udariti na instituciju Real Madrida. Ovo mu sigurno nece proci.
Samo zadrzi Lukicu on ce vas sve spasiti hahahhaha, joj majko 42 miliona frajer im\'o 4 pasa dosad....
Valdana i Zizua, velike legende Reala, ovaj priučeni prevodilac nije mogao otjerati iz kluba. Otišli su sami kad su vidjeli s kim imaju posla. Za kuhara nisam siguran. Ovakvog isfrustriranog degenerika bi samo Hitler priznao kao trenersku veličinu i to zbog sličnih karakternih crta.
Hahaha stvari se odvijaju odlicno, planiram na ljeto u madrid na jedno 2 godine, ako ne izguram real iz prve lige j e b i me..
ČOVJEK JE AUTORITET !!!!
a kada sam vidio da su otjerali raula samo da bi ronaldo mogao imati 7. onda mi je bilo jasno sta je taj klub. pa me ne iznenadjuje kad florentino otpusti valdana ili zidanea radi jednog covjeka koji samo rusi real, niti donosi uspjeh niti sta korisno radi. i ja da vodim real sa ovakvim igracima u 3 godine bi osvoio titulu, ali nikad ne bih u po sezone razmisljao da li cu uspjeti osigurati ligu prvaka iduce godine.
@sparky samo idiot može uporediti real i city,najtrofejniji klub sa klubom u povojima ambicije real su uvijek iste-osvoji sve,a ambicije city-a-osvoji bilo šta.
Zato su \'\'samo\'\' 16 boba iza Barce!!! ha, ha, ha...Nek\' živi Mourinho i još dugo ovako vodi mrski Real!
Inace Real ne otpusta radnike. Zaboravili ste dodati da je on kriv za jos jednu cistacicu i domara koji je otpussten. Otkad je Mourinjo dosao u Real sve otpuststa dugogodisnje radnike jer ih mrzi zato sto tu rade duze od njega. Uskoro ce otjerati i Florentino Pereza koji nikada nikoga nije otpustio u zivotu. Dajte, ljudi. Zar stvarno vjerujete u ovo smece. Ljute se na Mourinja zato sto ih ne uppucuje u sve detalje kluba i zato sto ne odrzava konferencije. Malo ubacio veliki golmanski talenat da vidi jel sta valja i da motivise malo Casiljasa koji vise i ne pruza bas tako dobre partije kao prije. Da je 5% - 10% price istinito zar ne bi vec odavno dobio nogu. Kad se sjetim ko je sve dosad letio sa katapulta zvanog klupa Reala.
Jose Mourinho,ma nisi neki trener iskreno samo pucas defanzivu i kontra napade,mozda to pali kod malih klubova i od njih moze napraviti nesto al evo vidimo u realu nista bas si govno od covjeka umisljen pravo
Murinjo je jedan prepotentni majmun, Volio bih ga nalupat po ovoj odvratnoj faci . . . Uf. Umislio da je Bog. Murinjo, ti si p.e.n.i.s.
Lik je kralj ovi u realu nikad nisu zadovoljni. Neka ide u city i povede cr7. Oni ispadni iz LP i svi sute. Njemu je jos ostala LP da osvoji. Ja mu samo zamjeram kupovinu glupog modrica. Al kad usporedim na sta sve city baca pare ovo je ok.
ma samo cu reci http://www.youtube.com/watch?v=_V0Xfeqmq0M
cim procitam ovo marca znam da nema potrebe citati \'vijest\'
odlazi cifuteeeeeeeee