Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Polako dovešćeš ti to u red legendo. ps Još Misketa dovedete i prošetaćete se ligom :D
hoce sledece sezone
ekipa sarajeva je tek okupljena , dok se jos oni uklope izmedju sebe i kad se pocmu slagati u igri , sve su to kvalitetni igraci , a da napomenem da ovo nije bio velez isti kao protiv zrinjskog , jer nisu igraci imali plate , da nako odigraju pod bjelim b. , a u vrapcicima gledaju kad ce kraj , .. eto sutra ce te vidjeti igru zrinjakog protiv radnika , pa kako je zrinjski igro protiv slavije i drine , ja sam mislio da se bore za opstanka a ne za titule.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ogromna je razlika izmedu ove izjave o povratku na kolosjek ,kao providne vadione i one nekad Osimove glatko i jasno pravi trener kaze"Nismo igrali lose,igrali smo katastrofalno" jos im ga ovaj trener golmana zabiberi pomogla nam je predvidljiva igra Sarajeva.....pametnom je i isaret jasan izjavi bolan usrali smo motku jer ko prizna pola mu se prasta ogromna je razlika u Zelji mozes i da neznas al moras bar da trcis jer dok se ovi setaju ligom da ispune zelje navijaca ostali trce...
vrati se na gubavicu odakle si i poteko kodro,a daj strucnim ljudima nek vode
Tresla se gora - rodio se mis,opet sve po starom.
tako nam i treba kad dovodimo neiskusne trenere da se uce na nama
hahahah joj komentara.Sad ni Kodro ne valja dvije utakmice covjek zijani odmah ga treba otjerati i to kazu navijaci kluba koji je zadnji put titulu osvojio prije 10 god.Pa bolan Mourinha bi ss*** za mjesec a niste tako govorili kad je na pripremama kantao sve klubove.Pa nije fudbal odvrni-zavrni kupis dva polovna igraca ulozis 1 mil. i mislis da ce ostali gace skinuti.Budete li mijenjali trenere svakih pola godine necete titulu osvojiti ni narednih 10 god.
NA KOSEVU SVINJSKA GRIPA
Suljicu Nermine kako mozes reci ocu da ti smrdi,hebem li ti mamicu doces ti kuci aaaaaaaaaaaaaaaaahahahah jel ti vuna
haris seferović dolazi na ljeto i još jedan igrač iz slovenije
pripreme u Antaliji a neki u Medjugoru ko fukare,neko avionom do Mostara a neko stopom a para ko blata.Cujem neki dan puzigaca prno u svlacionici i svi se smijali pa mu dali 1000eur sto pravi pozitivnu atmosferu...tako smo bogati i puni sebe aaaaaaaaaaaa neeeeemozemo nikog pobjedit kmeeeeeeeeeee
Mehoo, uz dužno poštovanje, al hajde ti, ostavi nas, Husrefe, vrati se, molim te, ti si nama sveee!!!!
Sto se tice velikog pritiska na igrace to je lako rijesiti. Smanjiti im placu na 1000 km mjesecno i mogu igrati vrlo rastereceno dok ne nadjemo kvalitet koji ce igrati rastereceno i zavrijediti 15-20 000.
Sereš.
neka preuzme mourinho iz lukavca hahajhahhaha
pitari sta mislite da vam posudimo mulalica na dva mjeseca da vas izvuce
Bas ti hvala. Al' igraca tog nivoa imamo i previse. Zato se i desavaju ovakvi rezultati kao zadnjih dana.
Meho drag si mi. Sarajevu ipak treba jedan pravi trener. Izvinjavam se ovima koji me Ne razumiju.
Sve sto je Meha rekao, dobro je rekao. I izvini, ako me ne razumijes.
Ma hajde pitari, ima uvijek sljedeca godina. Kad ste ovoliko cekali, strpite se jos malo. Bice vam sladje.....
Vazda je 'sljedeća godina' :D
a ti nerko, papak klasični :D čuj mater... ovi novopečeni željovci i sarajlije su dno dna