Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zaboravili su: Selektor treba biti insan. Nas je tele
Muuuuuuuu haha ha
neemojte tako ruzno pricati, cuj tele ccc
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
treneri se ne smiju rugati, drogiranim fudbalerima...
Imam osjecaj da ga Besic voli zapalit ponekad, cisto rekreativno.
"Kodeks ponašanja NSBiH: Fudbaleri se ne smiju drogirati na okupljanjima, treneri se ne smiju rugati..." SUPER...!!! TO SAM ČEKAO. U Zenici 09.09.2014. godine, naši fudbaleri su igrali kao DROGIRANI, a trener Safet Sušić nam se RUGAO svih 90 minuta (sramota)... Hvala Savezu da je zabranio ovo nedolično ponašanje od 9.9.2014.
Jel smije biti hrvat ili musliman
a smijel se setat po terenu u sred tekme?
malo pitanja za ns ? 1. koji je stav za nosenje suskavaca ? 2. misljenje o bjezanju reprezentativaca od fanova (mala djeca kojima su idoli, tinejdzeri ali i stariji) kao da su teroristi s bombama a ne raja koja se zaklinje u njih ? 3. koliko kosta dvd, blu ray ili internet stream player i ima li se u planu nabaviti jedan za susicev dom u parizu ? 4. kad cemo korumpiranom savezu vidjeti ledja ? 5. do kad cemo trpiti agenciju, moze li raja skupiti novac i kupiti te igrace pa da se prestane s tim ? 5 lakih pitanja za nas dragi savez .
1.Suskavac more,al da se prvo nosa po kuci barem heftu,da se dobro uloji! 2.Pa ti fanovi mogu bit prehladjeni,pa ce nase zvijezde ograjisat! 3.Kolko kosta da kosta,al uz to cudo tehnike,tre ba poslat i strucnjaka,koji ce mu sve to ukopcat i saltat!Al da mu ne salta zenu!4.Nemu tu niko ni ledja ni obraza!Samo donji dio ledja!5.Trpicemo agenciju dok Sejo ne zaglavi hapsa,a mozda i tada!
Savez je vazda bio raspad sistema. Sjetimo se situacije neposredno prije Cire. Cak je bilo rijeci i o ukidanju reprezentacije, a ko je krivac? Pa Savez.
Smiju li ga podjahkad metnut
Ma nigdje veze! Zato se smije piti alkohol na okupljanjima i igrati mahmuran utakmicu kao protiv Kipra!
Pape prestani se drogirati i pozovi ovog čovjeka!
http://sportsport.ba/bh_fudbal/cudni-su-putevi-fudbalski-ali-formula-je-volja/140144
http://www.sport.ba/fudbal/susic-ga-ignorise-ali-ovaj-je-igrac-pokazao-kakav-je-majstor/
Nekad se ovo ni pionirima nije trebalo naglašavati, valjda se to sve podrazumijeva. Ovo mi više liči na kodekse za neki KP Dom nego za jednu fudbalsku reprezentaciju.
Navijacima je zabranjeno davati nadimke clanovima strucnog stozera poput: "teleca glava", " suskavac" i sl. Zabranjeno je i govoriti: "vrati konju glavu"...
Benito podnio ostavku nakon poraza od Albanije, a ova nasa mrcina se ni odgovornim ne osjeca, pa dokle vise? Sta treba jos da se desi, da nam Andora peticu uvali ili sta?!
Garant je Svrsic citao komentare o suskavcu po klixu, pa obuce odijelo, hahaaha
Pape-Ne citam glupe komentare,samo gledam TV i kazete!Ponekad buljim u prazno,ko tele u sarena vrata!
LCD stradao zbog poraza BIH (e ovako se navija u ZENICI) Televizor sa stalkom, letio je nakon poraza kroz zatvoren prozor i staklo s trećeg sprata u dvorište. komšije, koje su nam potvrdile incident, nisu mogle sa sigurnošću potvrditi da li je 42-inčni LCD kao posljedica promašenog penala ili poslije posljednjeg sudijskog zvižduka. U svakom slučaju "maler televizor" neće više prenositi Zmajeve, a stradao je već nakon prve domaće utakmice u HD-u. OVDJE MOŽETE POGLEDATI I SLIKE http://zenicablog.com/zenica/crna-hronika/item/27477-lcd-stradao-zbog-poraza-bih.html
Nek nam selektor nije Penis Advokaat.
Tacno,nije on cundara odvjetnicka,al morda je .udo od ovana!
Propade fora ako je moram objasnjavati. Dick Advocaat....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)