Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na kraju je počeo srati sa Kvržićem, Vršajevićem i Tinom (iako je Tino stvarno dobar igrač), a u isto vrijeme nije pozivao Zukanovića, Štilića i neke druge koji su u određenim trenucima zaista bili potrebni.
Tino je dobar ;)
Tinki vinki je zauzimao mjesto Hajroviću u ekipi samo jer je bio amidžino zlato, ako Papke nekome nekad opet bude trener nek ga vodi sa sobom halal mu bio.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Samo mi recite jos jednu stvar?da li bi neko pozvao jednog Adnana Zahirovic-a koji u Bochum-u u drugoj njemackoj ligi redovno na klupi sjedi,cesto cujem sto ne zove zahirovica susic ovo ono... e to mi nikad jasno nije bilo gdje ces njeg zvati kad tamo ne igra...!
Hvala Susicu s to kazu igraci trebanam Trener covojek koji napravti novu klimu u REPREZTACI do pobijeda.
PAPE BH LEGENDO U DUETU SA VELIKIM IVICOM OSIMOM SI NAJZASLUZNIJI ZA ODLAZAK NA SP I HVALA VAM OD KOREKTNI BH NAVIJACA A OVI STO DANAS PLJUJU NA ONO STO STE UCINILI NAK ZNAJU DA DOK SU ONI ZIVI VIDJETI BH NA SP VIDJETI NECE
to su nasi SELJACI jaro!
zar Sušić više nije otišao. Pustite ga na miru, eto nije imao uspjeh, al ne treba 3 godina o tome pricat
ako sada nekoga dovedu ko je kao Safet (ili mozda jos gori) onda smo ga dzaba mijenjali. a nama ce najvaznije biti da taj neko ko dodje zna motivisati igrace.
Eh da sam selektor... Okosnica tima bi bila... Golmani: Begovic i Fejzic Stoperi: Spaha, Bicakcic i Sunjic plus Kolasinac Bekovi: Kolasinac, Mujdza, Zukanovic Odbrambeni vezni: Besic, Cimirot Medunjanin Ofanzivni vezni: Pjanke, Medunjanin Krila: Lulic, Hajrovic, Salihovic, Napad: Dzeko Ibisevic i obavezno naci treceg Nikad ovim igracima nebi mjenjo pozicije!
Hocetel vise predta pisat o strucnjaku koji od 12 ima 2 boda..,pa imal ista drugo.,,
A najvise iz bratove agencije...
de ih nabroj, da utvrdimo gradivo?
Svaka cast SAFETE!...mozda jesi ili nisi kriv sto smo lose krenuli sa kvalifikacijama za EURO, ali si prvi koji nas je doveo na svjetsko prvenstvo!
Nije nas on odveo nego najbolja generacija koju smo imali a on je upropastio
@za virus1- Pa ako nas On nije odveo onda nas On nije ni upropastio,zar ti nije to logično razmišljanje
PRIKAŽI ODGOVORE (1)