Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja mislim da Kosovo i Sandzak imaju bolji :P
a nije ni vojvodina za odbacit
da RS ima svoju rep bili najjaci na prostoru od Banja Luke do Laktasa .... zato im i nedaju da imaju repku, ogromna konkurencija bi postali.....
ma katalonijaa !!!!!!! Valdes - Montoya, Puyol, Pique, Jordi Alba - Xavi, Busquets, Fabregas - Alvaro Vazquez, Verdu, Tello nemoze bolja KOMBINACIJA (narod u kombiju ) XD
nek se zatvore u Cataloniju pa nek igraju ligu, pa cemo vidjet kakvu ce reprezentaciju imat za nekoliko godina...Bez jake lige nema nista.
katalonija je spanija papak od novinara
Handanović-Ivanović,Vidić,Subotić,Kolarov-Modrić,Luluć,Pjanić,Pandev-Džeko,Ibrahimović......prvaci evrope 100%!
Seherzada Seherzada uvalim ti od pozadaaaa moras jednom to da svatis,da racKu moj ti mlatis... Zbog lepote mog andela,seherzada mi popuuusila
ma zezancija ljudi sta vam je jedna je BIH !
xabi alonso je baskijac bolidi glupi!!!!!!!!!!!
kakva reprezentacija republike srpske? da nije BH repke nijedan iy manjeg entiteta ne bi vidio Evrope. ponavljam>kakva reprezentacija republike srpske?
Katalonije definitivno
ma mogu biti kakvi god....džaba im....oni su izmišljeni pojam i htjeli ili ne...moraju poštovati svetu krunu....katalonija...PA-PA
Da li Villa, Iniesta ili ko god vise voli tata ili mama je subjektivno. Ipak mislim da Villa i Iniesta nekoliko puta -znam sta pricam- su jasno rekli da se osecaju spanci. Pored toga, vi Balkanci, sve videt crno ili belo. Ima katalonci ko ne bi igrali za Kataloniju a ima boga mi Spanci ko ne bi igrali za ostatak zemlje. Thiago Alcantara nije Katalonac, nije ni Iniesta... da igraju u mladi tim Barca ne znaci nista... isto tako ne znaci za Xabi Alonso nista igrati u Madridu: to je njima posao. Prestani da pametujes jer no tienes ni puta idea de lo que hablas, chaval, y te las das de listo.
A pomeni je Tello puno perspektivniji i bolji igrac od svih napadaca spanije, a tu svrstavam Raula koji je ostario i duboko u zalasku karijere, a Torresu da nepricam najveci promasaj u Historiji fudbala. A u reprezentaciju Katalonaca bi jos svrstao ( Cuencu, Thiago Alcantaru, i jos puno maldih igraca Barce) Ko bi trener bio Spanije Del Bosque koji je isto star, za Barcu znam \"PEP GUARDIOLA\" (mladji je od puno igraca koji jos i sad igraju, podigao pehar lige prvaka kao igrac, i kao trener, osvojio 6 titula u svojoj prvoj sezoni,takmicio se na 18 takmicenja osvojio 13 takmicenja - VRH)
Pozdrav, Iniesta je dosao u klub sa 12 godina, tj. vise od pola zivota proveo u Barceloni. Siguran sam da bi Iniesta vise igrao za Kataloniju, a vjerujem i Villa i Pedro. Kao prvo Baskijci puno vise zele nezavisnost nego Katalonaci, a i svi baskijci bi prije igrali za Kataloniju nego za Spaniju, izuzev mozda Xabi Alonsa jer igra i zivi u Madridu. Vi rastavljate ljude koji uopste nece da se razdvoje.
tesko je reci, nadam se da se nikad nece razdvojit, jer to bi bila propast za spanski fudbal ...