Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A gdje je Susic..;) kako njega da ne stave na tu listu..;))
Kako ce Susic u City kad preuzima Barcu!??!?!?!?! :)
On bi u premier ligi sve iznenadio formacijom bez lijevog beka!
PapKeta nećete dobit! PapKe je već zauzet pregovorima sa Galatom, Barselonom, Iranom i još nekoliko većih klubova...
http://www.klix.ba/sport/nogomet/barcelona-zeli-safeta-susica-za-trenera/130721022
Edin dzmeko
Pellegrini dobijo dosta para sabi uzivo u Chileu jebes MC Sejka koj placa budale 🙉
Suskavac Kasetic?
uf ako im dodje Simeone prodat ce pola ekipe. A ovo sto ostane ce isamarat. Ali mislim da od njega i Kloppa nema nista. Realno bi mogao de Boer. Na kraju ce vjerovatno izvuci nekog iz rukava kojeg niko nema na listi.
Ko god da bude Dzeko gola zabit vise ne moze. Totalno se raspao u svemu.
backinblack svaka cast na komentaru....
Ustasa, viri ti kokarda iz uha! :o)))) Jesi bio kod doktora ili soj na tretmanima kod velecasnog?
safet susic pape....
Klopp i Simeone nece to se svima jasno, De Boer je cini se dobar trener godinama radi dobar posao u Ajaxu njega mogu i dovest
Klopp i Simenone nikad neće napustit Borussiu te Atm džaba se trudite, obojici je Barca nudila ogromne pare, al nisu oni jedni od tih plačenika koje city godinama ima :)
Zamijenit će ga stručni 'novinar' Klix-a
Samo trener koji ce zagarantovat Dzeki da ce svaku utakmicu igrati 90 min ... i u 90oj ga moze zamjeniti. Da svaki igrac mora samo dodati Dzeki loptu i ako nije u mogucnosti da doda makar da pokusa dodat loptu Dzeki. Da Dzeko izvodi penale da bi Bosnje mogli svrsavat svakih 7 dana kad Dzeko postigne gol. I da Dzeki da kapitensku traku, jer on je jedini igrac u city sto to zasluzuje jer se jedini bori za klub na terenu i ako na terenu samo seta ko maneken. Ovo je pravi Bosanski odgovor ... Svaki trener je to pokusao, Pellegrini i Mancini, pa je kloc zavrsio na klupi.
Vidim džeko ti se javlja u " mokrim snovima"
Gdje je Safet Susic Suskavac