Inicijativa sa Tušnja
5
Klupske legende spašavaju Slobodu
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
idi dijete igraj fifu il soccer,mani se trolovanja po forumima....kičma ti se bezbeli savila od sjedenja ispred monitora,ti ćeš nešto pričat o raspadanju,gov.no jedno malo...Sloboda je institucija ,druga je stvar što su je lešinari ogulili a tuzlaci mirno gledali,a ti balo balavi se naslađuj,u bosni je svejedno ionako u kojoj ligi igraš sve su šaban lige za pare
Zaista , drago bi mi bilo da se Sloboda izbori za povratak odmah naredne sezone u PL-u . Sretno Tuzlaci ...
amra boli li
Secer je veca legenda od Muzurovica, Susica, Osima (obojice), Bazdarevica, Iftijarevica, Mulahasanovica, Gredica, i druge CAPAjevske uhljebske mrake. JER TUZLA TONE DA SE SPUSTI NA NIVO SARAJEVA
Ove 3 legende na slici,nemaju 50 km u dzepu,zajedno.Mesketa zena izdrzava,a ova 2 su patokari,ni za kifle nemaju,ee ako ce oni da nas vracaju u Premier ligu,..i sl,tek sad smo nJbali.
MANIJACE JEDI G O V N A !!!!!!!!!!
Pa Sloboda je i propala kad su je preuzele ove \"legende\" koje su imale znanje samo kako da raščerupaju ono malo love što je bilo preostalo.Ako Sloboda hoće ponovo u prvu ligu onda ove \"legende\" sa 8 razreda osnovne koji samo znaju hapati treba držati na sigurnoj udaljenosti od kluba, a klub trebaju preuzeti mlađi ljudi-školovani menadžeri koji će nešto novca unijeti u klub a ne iznositi iz njega.
propade sloboda ko trosjed! brz povratak u premijer ligu od srca vam želi vaš ahmedovski jašar!
Sad je kasno da se mjenjas ne\'k te kazne pa se bude :)
UH SAD KAD IH SE DOCEPAJU LEGENDE KO I NAS, TE SLOBODA PRIJATELJI KO NASI BORDO NEPRIJATELJI NI FEDERALNA DRUGA LIGA IM NIJE DALEKO.
Koji je to klub ?? jel postoje ili su se raspali? od kada se piše o drugligasima ??