Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar nije objavljeno da je arsenal jedini u plusu?
Šta priča ovaj jadnik.Ima da kupim i njega za par stotina eura.Voajer je prohlupao.
haj ba, wenger šuti.... nisu svi siromašni ko tvoj arsenal
cist primjer da ljudi sto su stariji, sve se vise ponasaju kao djeca. ovo mislim na komentare koji daje Wenker
lik je ubjedljivo najaci manager na ostrvu,dole kapa
Pardon ovo prednje je upuceno ovome strucnjaku pod nikom katg.
FGR: pa o fudbalu je upravo i rijec. Covjek fino kaze da ovakvi postupci multimilijardera koji kupuju velike klubove iz malog dzepica, trose basnoslovne sume na igrace, potom otpisuju dugove kao kad se teska zloca oprasta mezimcetu...da to sve skupa nije fer spram ostalih klubova koji ne zele ici tim putem. Mislis li da se za Arsenala nebi mogao naci kakav milijarder da ih kupi te onda da ovi prosipaju novac poput Celzija, MC, MU ili Reala uzmimo. Ipak nije sve u novcu i upravo je Arsenal najbolji dokaz za to: godinama su u frhu sv. fudbala, izgradili su novi stadion, iako na igrace trose razumno igraju uz Barcelonu najljepsi fudbal, posluju pozitivno..., a trofeja je bilo i sigurno ce doci opet. To je jasno svakome ko iole prati fudbal,posebno engl.premiership. I jos nesto: kreditni lom nema nista sa Arsenalom, a sa Abramovicem i Celzijem i te kako ima. Pa ti sad kontaj.
U pravu je evo sta se desi sa FK Kobilja Glava!? Isti slucaj sve zbog velikih investicija! Zato sada kantonalna liga zjapi bez tako jedne jake ekipe!
@fgr : ako cemo o fudbalu moze, a te svoje narkomanske fazone sa Carsije ostavi za sebe
Kad si ti zadnji put išao na disconnect jadniče?
Kad si zadnji put nesto osvojio jadniche ?