Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbolji naš fudbaler kojeg zadugo nećemo imat. Zadužio je ovu zemlju za mnogo lijepih trenutaka.
Da je jedan milion skuplji bilo bi 28
cuj 27 da nije malo previse realno volim gledati njegovu igru ali je ovo paprena cijena jos plus koliko mu je plata... nekao prema posljednje dvije sezone realna trzisna vrijednos oko 10 miliona... pogotovo ako pogledamo posljednju 4 gola povrede neigranje... ako uzmu 10 nek se udaraju nogom u guzicu...
cega 27 mil. pa nije mu 21 godina, 15-18 miliona mu je realna cijena i to na dobar dan
LA Galaxy. Nije ni Amri tako lako podnositi sva ta putovanja. A i Sofija bi odma imala "father figure".
To ne moze ni Spor u turskoj. Nista, sjedi na klupu, kospe u zvalje i cekaj platu
ja smradova Cityevskih. ako vam Dzeko nije potreban, sto onda covjeku nabijate cijenu, da bi se teze prodao? da me ne shvatite pogresno, meni Dzekson vrijedi 100 mil Eur, ali tesko da ce neko za igraca od 29 godina koji nije u takmicarskoj formi izdvojiti vise od 15 tak mil.
Kurvice MENSURO popusti se mojih komentara i fataj se moje k1te.
Malo li je na ovu skupoću . :)
Cega 27 miliona... 27 miliona klupa mozda... Volim te ali ne vrijedis toliko!
Sve vrijedi toliko,koliko kupac plati! I tacka. Za nekog Bale ne vrijedi 100m,a neko ga je toliko platio. Niki su za Mesija pustali cifru od 250m,itd....... SVE VRIJEDI TOLIKO,KOILKO KUPAC PLATI!!!!!
Ok jedva cekam da vidimo u kojem ce klubu nastaviti karijeru... Ako ostane ovdje gdje je sada znaci da ne vrijedi toliko o tacka!
Evo od mene 100 eura samo da ga ne gledam više u tom glupačkom klubu. Znači još 26.999.900 eura, HAJMO
Hajmo skupiti 27 miliona pa da ga dovedemo u BiH onako bez veze da bude nas.
A sta cemo za platu?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pala funta xD
U zadnje vrijeme je slab kao i cijela ekipa ali je svojom igrom i golovima sigurno 1 od 4 igrača Cityja u ovom periodu u kojem su poslije ko zna koliko godina donjeli dvije titule. O njegovom doprinosu u Wolfsburgu da i ne pričamo
Dodji unaske u Celzi.
Džeko yebe hejtere i sa klupe :D
realno ne vrijedi 20 mil funti..