Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa zna se ko je dojcland super sila, na svakom svjetskom prvenstvu navijam prvo za argentinu a onda moj docjland, jedina super sila u europi koja konstantno ima jaku repku, i kad njemce otpisu oni doguraju do finala pa u finalu sto bude, uvijek su tu oko polufinala 3 mjesto ili finale, njemci ce dignuti trofej, nema im repke da se suprostave mozda spanija da pruzi dostojan otpor ostalo nula bodova zbog priliva stranaca u njihove lige njihove repke trpe pad kvaliteta pogledajte po njemackoj meni mrski vayern uvijek kupi najbolje njemacke nogometase pod svje okrilje a borussia dortmund proizvodi mlade njemacke nogometase pa stoga ta dva tima daju kvalitetnu njemacku repku tu treba dodati werder iz bremena i schalke, i leverkusen, tako da njemacka radi pametno ne previse stranaca u klubovima njemci su tu glavni (mislim na njemce koji imaju drzavljanstvo)
ne znam da li se Spanci slazu... a i mi smo vas na SP nekako dobili... samo Spanci imaju taj ekskluzivitet za izjave da su najbolji...jer iza njih je medalja as SP i EP...
de ba miro ne laprdaj
Klose Mit Uns!
Uvijek i bili...!!! Njemci nisu pe*dercine ko holandjani, ili barbari ko portugalci i spanjolci , o serbima teroristima da i ne pisem...!!!