Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A znate šta bi Pape reko da je na njegovoj poziciji - "Ima još 42 boda u igri, sve je moguće."
Nece vise dortmund na moj tiket barem 10 godina....
Na moj bogami hoce,al u KONTRUUU
Prva pametna
Tko prizna pola mu se prašta
A majke ti lik tovede 'pojačanje' iz srbijanske lige (nakon prodaje najboljih igrača) i onda se čudi lošim rezultatima..
BVB volim i pratim od malih nogu . Uvijek ima padova i uspona , ali ocito da stvari ne štijamu ne samo mjesecima vec u nazad jednu godinu. Ako Bog da nadam se da ce posloziti neke stvari i vratit se putu stare slave. Ma koliko god da je teško i ocajnicki vidjeti BVB na dnu tabele , šta je tu . Kako god bilo opet ne bih mogao za Bayern navijat !
jeste bgm a i ja sto vas uporno igram...
IMAM DOJAVU DA CE LITAR BRLJE RAKIJE PASTI NA NEVJEROVATNIH 3 MARKE
Nema se para nema ni rezultata sve je jasno....
...ne, ne..to smo mi, ovdašnji...
COMMI ZOVE TE OVAJ MOJ MEHAGA NA RAKIJU OPET <3
...fala, šemso. i zafali svom mehagi...ma, sad sam umlatio kilo klementina, ladnih iz fridža, pa se bojim šljiva bi me "prenijela" :)
PRIKAŽI ODGOVORE (5)