Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka Wenger i dalje govori nema igraca na trzistu kao da vodi bh. premijerligasa.
Pa dosta vas je vise sa kritiziranjem Wengera bogati, jel se mroa svake godine svakog je***** ljeta kupovati, trositi velike pare na igrace
Mora ako hoces bit dobar i konkurentan, ako hoces sta osvojit, a ako mozes dovest kvalitetnog igraca za dzaba pa to je jos i bolje. Al dosta je Arsenalu cetvrto mjesto.
Bio je stvarno OK u Milanu.
Svaku 7. utakmicu je znao odigrati na vrhunskom nivou, ostale utakmice je bio los. Nije on bas toliko bio dobar koliko je imao srece u tih par utakmica od Milana sto smo imali prilike gledati na tv-u. Svako ko prati Milan nije bas mogao puno dobroga vidjeti od K-P Boatenga.
Kako je lud ovaj Boateng, totalno drugaciji od buraza iz Bayerna, ko da se ni u putu nisu sreli.
Klopp postaje glavni klaun euro nogometa, pravi budalu od sebe svakom svojom izjavom.
zato si ti pametan..
gorane ne seri... covjek je od momaka od 18 do 25 godina slozio ekipu koja je igrala finale lige prvaka... do ostale hablesine daju ogromne pare za igrace... covjek je strucnjak...
@Dino_noDi Wenger to Wenger nije izjavio NIKADA...Da li mislis da Boateng vrijedi samo 12 mi. ili je to neki interni dogovor/ugovor izmedju Schalkea i Milana... ja vjerujem u ovo drugo, svaki gol, svaka minuta se naplacuje bez obzira sto je igrac napustio klub. Ako oni dogovore da on ako odigra npr.min 20 min po utakmici pare idu Milanu itd.- Mozda Arsenal nije bio voljan za takvo nesto. Mnogi transferi su uvjetovani prethodnim ugovorom, pa tako i ovaj ima neku klauzulu u ugovoru zbog koje je Milan bio voljan tako lako i po tako niskoj cijeni da pusti Princa. I jos nesto kad se dotices Wengera... nije problem u Wengeru vec u upravi jer Gazidis je taj koji dogovara transfere ne Wenger! Wenger se tu za mnoge stvari ne pita...nazalost :(
on je u stvari korz šalu sve rekao , izgleda je Boateng moguce pojacanje BVB !
Genije se zeza, smirite se čobani. ovaj čovjek se zeza sa novinarima jer zna da senzacionalizam čini vijest, kontaš!?
Ne moze se reci ni da je zbog para . 12 miliona eura je kostao shalke ovaj transfer. To je niska cijena za ovakvog igraca, losiji se procjenjuju na preko 20.
Cuj zasto ? Pa zbog para , eto zasto.Boa nije nikad bio igrac koji je privrzen klubu i to svi znaju da ce odma odletiti tamo gdje mu daju vise para.
zasto ne ostati u Milanu, *** te Šalke
Milan hoće vratiti Kaku, zato šalju Boatenga u Schalke, mada mi nije to nikako jasno, momak igra u vrhunskoj formi, praktički sam dobio PSV-a u napadu u kvalifikacijama za LP-a, Kake nema nigdje otkako je prešao u Real, plus stariji..
Protiv psv-a je zabio 2 gola, a ostatak utakmice se nije vidio. Poli je daleko bolji igrač od njega i Milan mu je učinio uslugu da ne bi sjedio na klupi kad se već Poli uhoda.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)