Nakon pobjede nad Bayernom
0
Klopp: Odigrali smo stvarno sjajnu utakmicu
Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bravo Dortmund !!
a gdje su oni bayernoljupci, a da cujem vas jucer komentari na onom clanku vezanom za poslovanje bayerna, dzaba stelanje dfb-a i sudjenje u korist bayerna zna se koje veliki westfalovski klub to je legendarna borusija sa najboljim i najvjernijim fanovima die krahen von der sudtrubine, kad zagrmi 80000 vjernih fanova koji dortmund bodre u svakoj tekmi, e dosta je vise rezimskih klubova kao bayern, real m. manchester united, i stelanja zarad njih dolje rezimski klubovi viva la liberte i pravi klubovi kao dortmund koji su svaku svoju titulu debelo zasluzili svojim igrama
Kakav Dresden? Jel tamo CDU vlada? Pa nemas pojma! Dresden ti je istocna Njemacka, znaci klub propao zbog komunizma, tamo nikad nije vladala CDU. A Bayern je zapadna Njemacka, razvijeniji dio Njemacke. Gradonacelnik Minhena je godinama bio covjek koji je inace bio navijac 1860 Minhena, po tvome to znaci da je on mogao uticati na rezlutate Bayerna. Sto je njegov 1860 tad zavrsio u drugoj ligi Njemacke? A Bayern nije osvojio NIJEDNU TITULU za vrijeme Hitlera! NIJEDNU! Tako da ga ne mozes ni sa kim povezat. A i da jest osvojio, ne znaci da ih i danas osvaja zbog politike..Predsjednik Bayerna za vrijeme nacisticke Njemacke je bio Jeverj! Jevrej! A koliko znam tad nisu bili ni u prvoj ligi tako da pricas gluposti!Pa nije Njemacka Bosna pa da politika ima svugdje uticaj. Nemoj se provaljivat. Ides mi na zivce sa tako glupim optuzbama. Al veca sam ja budala sto tebi nesto pokusavam objasnit istinu. Tjesi se ti i dalje da su svi protiv Dortmunda.. ti i tvoje teorije zavjere..
Ni najbolji ne moze uvijek da pobjedjuje :) svaka cast dortmundu jucer,ali na kraju cemo da vidimo ko ce pehar da drzi u rukama :) i to da je bayern rezimski klub,o cemu to pricas buraz? da nije bayerna ti nikad ne bi gledao bundesligu,oni su najzasluzniji sto je svake godine njemacka liga sve popularnija u svijetu,pa i samim time i klubovi koji su prije 10ak godina bili na rubu bankrota sada favoriti i konkurencija.jucer je bvb bio bolji,a na kraju neka najbolji osvoji prvenstvo :)
na grani znaju da je bayern pravi rezimski klub komunisticke bavarske csu vlasti. neizivljeni socijalisticki ocevi cija rahiticna djeca ni za sta nisu osnovali klub u koji su po direktivi doveli najbolje igrace ostalih klubova (sjeca li se iko dinama iz drezdena kojeg je ova vlast unistila, ili pak lokomotive iz hamburga, zeljeznicara iz bad homburga?). Ali osvetice im se to zulum. sve se vrati, evo vec su jednom izgubili prvenstvo, a i na izborima se vec da primjetiti da je narodu dosta ugnjetavanja pod komunistickom cizmom i poceli su da se bune.
Jeste vi navijaci dosadni vise sa tim s.ranjem! Sta znaci rezimski klub? Ciji je to Bayern klub? Kojeg rezima? De nam sad fino objasni? Ali nemoj gluposti. Da nije Angela Merkel vlasnik kluba pa je rezimski? Ili SPD? FDP? Koja stranka? Sta pricas? Bayern je najveci klub Njemacke, po svemu, po svemu!! A ti se tjesi nekim bajkama i teorijama zavjere..
Nek malo uče ovi naši \"treneri\" (a mogo bi i Pape), kako se igra u gostima protiv favorita. Bravo BVB!
berlin-x
@tz haha :D trebamo se skupiti do iduce utakmice ^^ sa zastavom BiH ;)
jao gledaj, sve svabo do svabe xD
Nur der BVB :D
Wer ist deutscher meister BVB Borussia, Wer ist deutscher meister Borussia BVB Heeeejjjjjjjj
Deutscher Meister wird nur der BVB!! Heja, Heeeeeja, Heeeeeeeja BVB!!! :D
Ono što Klopp radi u Borussiji je za svaku pohvalu...ovako mlada ekipa a tako zrela igra. Götze-a će sigurno prodati za par desetina miliona, ali se nadam da će ostati još koju godinu i sazrijeti u Dortmundu... bravo BVB!
BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAYERNNNNNNN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
FC Bayern, Stern des Südens, du wirst niemals untergehn, weil wir in guten wie in schlechten Zeiten zu einander stehn, FC Bayern, Deutscher Meister, ja, so heißt er mein Verein, Ja, so war es und so ist es und so wird es immer sein!
Koji rezimski klub. Pricas li o Borusiji kojoj je Bayern pomagao dapopravi imidz kad je bila na rubu bankrota. Kod Bayerna nema stele. Sve sagradile legende nogometa. Znas valjda one legende koje su 1971 Borusiju na njihovom stadionu deklasirali sa 11:1. To vi mozete samo sanjati da uradite Bayernu.