Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zaboraviti ovu sezonu. Tek kad mu dovedu igrače koje on želi i smatra kvalitetnim, onda se može nešto očekivati. @KLIX: Jučer se igrao i kup Njemačke. Ako stignete objavite možda i tu vijest. Čisto nek se zna. Borussija je demontirala Paderborn 7:1 u prelijepoj utakmici. Raj za oči. Da je Bayern u pitanju, siguran sam da bi vijest bila i prije nego utakmica završi. Profesionalci ste nema šta.
ma od klopa se ne ocekuje ove sezone da nesto napravi dok on ne bude poceo dovoditi igrace e tad moze biti odgovoran za neuspjeh al sklepace on ok ekipu al nema liverpul jos ekipu za naslova tako tek slijedeca sezona se moze ocekivati od liverpula nesto
"Na kraju je naglasio kako je najvažnije za ekipu da se svaki igrač trudi i pokaže ono najbolje što zna." - To i jeste prvi zadatak svakog trenera. Izvuci iz svakog igraca, a time i iz ekipe ono najbolje.
Kao navijač Liverpoola...ne mogu biti zadovoljan njihovim igrama. Nema ništa od trčanja ako ti je realizacija loša. Liverpool u četiri utakmice ne može praktično dati pet golova, dakle sve je jedva nekako ( na guranje ) treba napadač koji će davati često golove, ali i asistirati u određenim situacijama, a ne bezveze šutati i kada ne treba, pa samim time i trošiti bespotrebno dobre napade.
pa sacekaj malo nije on mourino, on je Normal One , treba vremena da se poslozi i da dovede svoje igrace ovo su jos rodgersovi ostaci
a u čelziju su ostatci od igrača i No.1
PRIKAŽI ODGOVORE (1)