Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako ću vam se smijati nakon tekmi, balavi glupani što prekjučer otkriste nogomet ;-) Forza Juve!
Odrasti balavi klocu.
Niko ne sporiji da je Klopp medju najboljim trenerima svijeta...imala je borusia i boljih trenera, nego svaka ekipa u svijetu ima kriza i padova. Nego cuj ''bijedne ekipe''...pa uvijek je pola njemacke reprezentacije bilo iz Dortmunda. A BVB je i prije osvajala sve sto se moze osvojiti. A za tvoj ''kompliment'', zivim vec 25 godina u Dortmundu
Ti ocito nemas mozga, niko nije rekao da borusija nema tradicije ili slicno, samo sam rekao da kad je klop preuzeo dortmund da su bili u rangu jednog hamburga danas, znaci uvijek na sredini tablice i dugi niz godina bez ikakvih rezultata i onda je srecom dosao klop, kojeg pratim jos iz dana dok je preuzeo mainz 05 u borbi za opstanak, mainz je tad skoro ispao i onda je klop ucinio nemoguce, i iduce sezone je sa istom ekipom skoro se plasirao u 1. bundesligu. Tu se odmah vidio kvalitet tog trenera.
Vi vjerovatno ste neki balavci ili ste juce poceli voliti fudbal... cuj ''bjedne ekipe''......pa procitajte malo o BVB, bar to mozete. Znate li uopste koliki je to klub i sa kojom istorijom.....znate li zasto ih zovu milioneri
Bravo brate jack, BVB izuzetno postujem, jer je od kluba kojeg je trebalo spasavati izrastao tako veliki klub, klub koji je cak i Bayern 2 godine vozao, i cak ga oderao u DFB Pokalu 5:2 Nisu imali nikakva zvucna imena, a sada su favoriti za osvajanje LP! A trener im je strasan, bolji od pola "renomiranih" trenera, meni bi bilo draze da je dosao on umjesto Pepa, ali eto... Sta je tu je. Mada, to sto su Juppa koji ima nadrealne rezultate otjerali, to nece na dobro, zapamtite! Nparijed Bayern, naprijed BVB, naprijed BUNDESLIGA ! MIA SAN MIA!!
jedan od najboljih trenera danasnjice :) napravio je od jedne bijedne borusije, jednu kompletnu ekipu koje je u rangu sa najvecim u europi! RESPECT od jednog velikog bavarca ;) vidimo se u finalu BVB ;)
not sure if trolling or just stupid
Biće zato u ligi prvaka, čekaj KloCCu samo da odradimo Bayern, onda ste vi na redu i osveta ;-) Fino alla fine Juventus!