Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jao ovog Kloppa što se nafuro Real bukvalno sebi da 2 auto gola i pri tome fuli penal i varti Dortmun u igru šta je to Dortmun uradio prije greške Pepea NIŠTA!!!!! U prvih 20 minuta Real po 2 minute držao loptu u svom posjedu!!!!!!
Ubio ih BVB!!il nisi gledo il ti je slaba slika!!!!
da ste neka ekipa ne bi morali stizati zaaostatke..
Ne bih se bas slozio da si stigao zaostatak
bez Ronalda je Real na nivou Reala Osasune. Samo je trebalo pogledati njihove uplašene face. Modrić se usro ko grlica, svaki drugi pas mu bio pogrešan.
Onaj Reus je Rolls Roys za Balea. Prof. dr. mr. ...... I ono 100 miliona koštalo.... Šteta onih Dortmundovih fulanih zicera, prava šteta. Svaka im čast i pored toga što im više nego pola ekipe falilo razvalili one kmečavce šminkere u svakom pogledu. Kilometar više po igraču pretrčali.
BvB - gospoda!
Boba vam je falila..hahhaha, bizi ba Klop