Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vi svi što sada navijate za wolfsburg, da li ste navijali i prije nego što su đeko i misimović otišli tamo, i da li ćete navijati kada oni napuste taj klub!!!!! BAYERN JE BAYERN i uvijek će ostati najtrofejniji klub njemačke lige, a ovaj wolfsburg će pasti kao i hoffenheim sada!!!!!
Dakle,koje najzasluzniji za Wolfsburgovu lidersku poziciju i da će staviti još jedan trofej najbolje ekipe prvenstva u svoju vitrinu.???? DAME I GOSPODO JURGEN KLINSMANN ,NARAVNO!!!
prsmijesan lik majke mi
karinu bi ti moju osvojio pored džeke i misketa
Hajd ne fantaziraj, da si ost\'o sada bi se borili za Ligu UEFA!