Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jako korektno od Spahe
Berkserator, jel to Spahic kriv za cijelu tekmu sto nas je sudija uhakao, i Pape usrao postavu , sto ga je lik prosao...Sto nisi ti lave odigrao koju tekmu za reprezentaciju...
Cao argente. Polako. Haj pogledaj prvih 25 minuta. Papeta smo se rijesili. Sudije nam nisu nista krive. Nama je uvijek il sudija il ovaj il onaj. Treba zavalit 2, 3 komada da si uvijek ispred sudija i sa tim se racuna da ve pravit greske. Jarane za nas su mogli istrcavat igraci od kojih su nasi uhljupi trazili pare. Nego za spahu argente. Ona utakmica i onaj gol je bio radi njega. Pusti papeta i formaciju to je druga prica.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
nije bio ofsajd protiv nigerije!!! nije bio penal protiv francuske!!!
Eto Gare, zibje...
Zauhar nam je i to zato da ga trosimo na nekim prijateljskim utakmicama... Samo mu kad su ga vratili u repku brate vratite mu i kapitensku traku...
Kapitenuuu !!!!
Spaha ko te jebe...nikad mi nisi bio drag...bio si peh reprezentaciji od samog početka..glumio si i još uvijek glumiš kabadahiju i zaslužan si za mnoge loše stvari što su se izdešavale među igračima u reprezentaciji..koji te klinac tjero da se vraćaš...ne trebaš nam nikako....jer takvi k o ti samo nemir unose u nacionalni tim a ima ih još!!
tisina!
mnogi ce reci da je bilo vise dobrih stvari nego losih. ali to se oceikava od svakoga igraca. da je bio peh - jeste. sad ne znam dal je peh, neznanje ili mozda i nesto trece (zasto su ga sumnjicili).... da je glumio - 100%. sad koliko je bilo glume koliko nije, to ne znam. ali bilo je ipak onih koji su smijeli nesto kazat/napisat i o njemu. pa ako je i 20 % toga istina, onda je glumio i to na veliko! da je zasluzen za ruzne stvari - mozda. ali isto kao i za ovo drugo, ako je vjerovati i malom dijelu onog sto se nekad neko osudio da pise, onda jeste! da nam ne treba - nije tako. jeste da treba pruziti mladima sansu ali mladi i ovi drugi pojma nemaju. mi smo u teskoj situaciji i potreban nam je svaki dobar igrac. pogotovu u odbrani. on je tu ipak, realno daleko najbolji. ima ih jos koji unose nemir?? na koga mislis.....? eto...
Ko i svi nasi reprezentativci, da budemo iskreni :D
Spaha u posljednje vrijeme igra stvarno dobro! Ali on bi prije svega trebao, kao i svi drugi igrači i svi oko reprezentacije, imati odgovornost za ljude u ovoj zemlji koji "ustima hvataju kapi kiše". Hajde ja razumijem kad ti protivnički navijači psuju, ali ne razumijem kakav to čovjek treba biti da sebi dozvoli da mu psuju njegovi navijači.
Ocito nikad nisi bio na istocnoj tribini stadiona kosevo :)
drug nije istočna tribina ona gdje se nalaze lože. to je zapadna!
ok,otisao si hvala na svemu,hajd sad nemoj ono hoces-neces igrati..
Pošteno! Ima staž, zasluge i pravo na takvu odluku. Aferim Spaha!
Al' AKO se kvalifikujemo obavezno ga povesti, jer u odbrani će nam trebati svaki dobar igrač, pogotovo onaj koji igra bundesligu i ligu šampiona.
Nas najbolji igrac trenutno. S obzirom na mjesto na kojem igra i minimalnu mogucnost gresaka na tom mjestu mora se pozabaviti odgovornoscu i koncentracijom 90 minuta. KAPITEN bez dileme.
Odlično rješenje za Spahića i za reprezentaciju, nek se mlađi dokazuje, a ovo je naravno neprimjenjivo za Džeku i ostale koji uglavnom sjede na klupi.
Spahu treba moliti da igra još za BiH jer dugo nečemo imati igrača tog profila
jao meni ne idenu glavu kako mu je onaj nigerijac bjezao ko da je na motoru a spaha sa stakom. kad se sjetim one tekme nikad ga vise ne bi zvao. inace je drama al ono mi je pilo krv gledat ih kako nas guze a spaha nemocan.
ne kontam i ne razumijem. Koji će nam onda klinac uopšte? hoću ovo neću ono...spahiću hu iz ju?
Ti si budala.
arn_glupson_magnusson nek si ti PRAVI navijač a mi smo ostali bezveznjakovici. ti nisi bio u ni u mudima kad sam ja gino za ovu državu...zato odjebi u svoj vrtić i igraj se sa kockicama ili nek ti neko čita kakve priče zanimljive.....
dobra mu ta. ako pogrijesi i protiv Andore ne mora u Bec medju svu onu raju.....:)))