Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jucer ljubio Grb Milana,danas na ljekarkosm kod Schalkea,danasnji moderan fudbal a fudbaleri jos moderniji!
Igračina nema šta, ako ga Šalke uspije dovesti to će biti granata!
xxaaalert('Testiranje WebSecurity-a')
test
Koji će đavo tamo i to sad baš,pa neće moći igrati ligu šampiona.Bezze članak
I onda neki "navijac" Milana uzme nesto prigovarati onom jadnom Allegriju. Covjek radi u gorim uslovima od Wengera. Boga oca mu rasprodase. Frajer bukvalno pravi pitu od govana i treba mu skinuti kapu do poda.
Nekako mi je zao italijanskoga fudbala. Pao je na jako niske grane. Najzalosnije je sto Kaka mora sam sebi platiti transfer... Dok je Berlusconni bio na vlasti i bilo je Milana...
Niđe veze !!! Ovoj transfer je iz Allegrijeve glave . Prodao je Kevina za 12 miliona da bi doveo Matrija kojeg je isto toliko platio !!! Niko njemu ništa ne rasprodaje nego je on kloc obični koji nezna sastaviti ekipu !! Pogledaj dobro od kako je došao u Milan koliko para je potrošio i na koje igrače pa onda pričaj o njemu !!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sjajno pojacanje za milan
Ovo je baš iznenađenje.
ac milan se raspada,polako ali sigurno,silvio krepao
E Milana i jada...
ovaj prosle sezone nije odigrao 3 utakmice kako treba , ko ga jebe nek su ga prodali samo nisu trebali kupovati matrija lopatu ... samo su pojacali juventus
Zar si zaboravio na utakmicu Milan - Barca
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ovaj ako ode kaka je u milanu 99%..i sam je izjavio da bi do ponedeljka trebao da rjesi transfer iz reala
Još jedan crnčuga u Njemakoj****
Bravo ti