Roberto Carlos najavljuje pojačanja
0
"Kerimov je htio dovesti Neymara i Messija''
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
barca bi dala mesija za mozda 600 miliona eura....
Kralju, ti si fulio skroz burazeru, jedino polufinale koje je francuska igrala protiv brazila je 2006-te vjerovatno mislis na to, kad je zidane iz slobodnog asistirao henriju, samo sto je bilo 1-0 a ne 2-1, ne znam sta si ti gledao -.-
sto ne dođe neki seik i kupi fk sarajevo pa dovede mesija
ISPRAVKA: nisam znao da je Roberto Carloc trener Anzhija (kako piše ispod njegove slike). Ja sve konto on igrač i kapiten :)
nisam znao da je Rnzhija (kako piše ispod njegove slike). Ja sve konot on igrač i kapiten :)
Eh, evo sad sam zvao Lopezovu, stize. Znaci eto i Mesija u anzahai
Dovest ce Mesija,kad ja dovedem Jenifer Lopez u kucu.
RASAPITUJU SE I ZA NASEG HEFENDIJU HALAIMA ALI NE DA IGRA NEGO PREDVODI MESDZID I DRZI HUTBU POSLIJE DZUME MUSLIMANSKIM IGRACIMA.
Francuska je sa Brazilom igrala u finalu i dobila 3:0... 2 gola Zidane i 1 Petit
pa lesi ne bi za tri puta vecu platu otisao iz barcelone
JOJ ODKADA MELJO NIJE DOBIO NAS,,MELJO CRNO TI SE PISE SUTRA
robert karlos - legenda svjetskog fudbala, jedan od najboljih bekova svih vremena. polufinale svjetskog u francuskoj \'98. karlos cuva rukometasa anrija - i umjesto da ga cuva kod slobodnog udarca on veze pertlu --- i bam... anri, 2-1, francuska u finalu :) haha legenda
e j.e.b.a.j.i takav fudbal, kakav ba anzhi, nebi vas gledo taman da igra dzeko
trebao bi angazovati adnana gusa