Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NAJBOLJI IGRAČ NOGOMETNOG KLUBA ČELIK ODGOVORNO TVRDIM
Hora brate ja sam svjestan tvojih igračkih mogučnosti i znam koliko možeš i nisi ti neki talenat da kažem neki majstor ali mi to i ne tražimo od tebe ili od drugih mi znamo koliko je naša liga jaka jaka?hm ali brate ljepota mi je da te vidim na terenu jer ti dobro oznojiš naš grb ti brate živiš za naš klub ti gineš na terenu e ja to cijenim i svi mi to se vidi brate netrebaš ti dati gol da bi mi rekli e ovaj je majstor nego ostani takav kakav jesi a rezultati moraju đoći
Ja sam po rodjenju navijac Celika nisam Robijas godinama placam godisnju kartu a ne zivim u Zenici jer volim svoj klub, jest da sam kao dijete malo igrao za ZSK, i nadam se da ce konacno nesto napraviti.
takvi kao vi mi dizu ego,,, sto pratite bht premier ligu