Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uopšte nije pijan momak.
sasvim ga malo baca...
@Nemesisi Moze li se ljudino srbovati?
Dobra sisa u ove desne
Kad Bayernovi igrači smiju popit samo po pivu za Oktoberfest i treba ga ovako kaznit
hHHahahhhaaha divi ga sto se ukoko, samo onako kako to znaju englezi
Nikako da mi prodje ovaj komentar (izgleda kao da ga neko zaustavlja), da probam jos jednom. Izgleda da je ovu izjavu Mourinho dao eksluzivno za klix. Nigdje je drugdje ne nadjoh. U kakvoj je formi Rooney mu inace skoro uvijek sjedi na klupi, tako da to nije nesto iznenadjujuce i bez ovoga sto je napravio.
da hoce i mene tako kazniti...
MURINJO NIJE TI ON KRIV STO SI TI HADUM,,KO MOZE MOZE,NJEMU NESMETA I PRISUSTVO OVE DOBRE MEZE ,NEMOZE GA UFATITI,DRZI SE DOSTOJANSVENO,,UDRI MUSKI
A joj ružnih engleskih faca ,..ko da je slika iz 70-ih
Što na klupu, pa bolje da ga natjera da na mu na dresu piše Rundy!
. KOMPLETAN SPISAK OPTUZENIH ZA RATNE ZLOCINE U BiH (3100) NAJVISE HRVATSKIH GENERALA I CASNIKA http://tinyurl.com/z8q38sx .
Pa ima i on dušu...
Specialna budala 1
Jedino je dalabu sto se nalio medju ovakvim kokama. Sad dajgle na slikama sta si mogao da zigu, a nisi...
Zene ne padaju na plocice, vec na debele novcanike i velike jahte ;-))
@drugi profil E vala ako su ti ove "koke" rani se...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
PROKLETA JE AMERIKAAAAA I ZLATO STO SJAAAAA-AAA-AAAA
E moj Rooney jesi ti legenda kluba i zaradio si para sto krava ne može pojesti ali si se prerano opustio,jbt ima igrača koji su stariji od njega ali 3x su jači još uvijek..želim ti još dosta godina u Unitedu ali na većem nivou..ovo sada je zabrinjavajuće