Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta najgore deblilcino jedna, to ce biti najbolji stadioni sto je svijet ikad vidio, bit ce donesena uredba sa zakonskom snagom kojom ce se za vrijeme sp-a dozvoliti alkohol i ostale stvari koje prate sp. uostalom ljudi ce klimatizirati citavu drzavu do 2022.
to ce biti najgore prvenstvo sa aspekta navijaca. bez piva, bez raskomocenih zena, bez zena uopste (ko ce na +40 zamotan hodati). FIFA je definitivno zijanla kompas. kakav ce fudbal biti na tim tempereaturama, ne znam...ako uopste budemo zivi do 2022.
mogu da traže šta hoće, ipak su SP 2022 debelo platili !!!!!
svako svjetsko prvenstvo ima neke svoje specificnosti. u juznoj africi vuvuzele, a u kataru to ce biti mjesta za klanjanje podrske svome timu.
Slazem se brate, ko ce mu ustajat\' rano :D
j..bo te katar i onako bi bilo sranje od uzitka engleska,njemacka italija samo nemoj afrike