Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jel koji bokser skoro preso na islam?
Muslimanska braća i jesu teroristička organizacija. Ubili su Al Sadata, egipatskog predsjednika.
Ubili sadata musl.braca .ti se vise bolje ne javljaj ne da si neznalica nego nemoj se brukat.
Francuzi su opičeni. Gledam film Napoleon i kako su uživali gledajući odsijecanje glava na giljotini i htjeli još i još i još.... Imaju oni smeća u svojoj avliji itekako, a brinu se za probleme drugih. Gledao film Alžirka Džamila i strahota kakve su tamo genocide i apartheid uradili. Isto ovo što gledamo sada u Gazi. Macron vjerovatno zato podržava bezrezervno Netanyahua.
Nisu turci nabijali na kolac nego IVO Andric koji je zapakovo mrznju za sva vremena.
Igraj za Francusku, koja ti je ubila milion Alžiraca i nabijala glave na kolac. RETARDU!
Kontekst je ovdje politički. A to za porijeklo i državu reci svojim katolicima iz Bosne koji igraju za susjednu Hrvatsku. Posserem se na tebe i tvoje tupave logičke zaključke.
Pa sto je onda Hrvatska reprezentacija puna bosanaca,po tvojoj logici bi morali igrati za Bosnu!