Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad god je Željo iznad sarajeva kod ovih raspad sistema
pa zasto komentarises onda ako te zalibo tuki ha ?
Vidi manijaka, nemaju pametnijeg posla nego čitati i komentarisati članke o našem VELIKOM SARAJEVU. Kakvi ste vi kompleksaši, pa trebate se stiditi. I ova titula što ste osvojili pošto su vam sudije naklonjene više nego nama znajte samo da je to jesenja titula. Nama odlazi par dobrih igrača, ali i dolazi još boljih :) A vama ode šlagirani tatica, jedini čovjek koji je imao moždani a odrazilo mu se na sina. Tek oda ćemo da vas vidimo.
Nek svako zna, da od prolječa na trening svaki idem ja. Kad ste balerine i p.i.č.k.i.c.e. NAPRAVIT ĆEMO MI LjUDE OD VAS kad niste nikakvi igrači ! Ili čete krv p.i.š.a.t. i znoj lit za sveti dres i Horde Zla ili VAS NEČE BIT. VRIJEME JE DA MI HORDAŠI I PITARI, VODIMO TRENINGE I UČIMO IGRAČE PAMETI JER NIKO KLUB NE VOLI VIŠE OD NAS ! MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO, A VI ŽIVITE OD SARAJEVA ! NEČE MOĆI VIŠE CURICE MALE TAKO, ILI ČE BIT KAKO MI KAZEMO ILI NIKAKO !
Sklon sam titulama, nikad ih ne osvajam....
Sarajevo će biti, sve drugo ce proci ! Odlazite svi bolje da igraju juniori i kadeti, barem bi mi bilo lakše vračat se kuči iz Gradačca, Bijeljine, Podgorice ...
zamolio bih vlahadiju da se na javlja, HVALA..
I jos bolje zasto nasi novinari ne pisu nista o namjestenoj utakmici u Trebinju?Dobro znam je sto ne pisu zato sto su novinari ko K.U.R.A.C,zato sto im je istrazivacko novinarstvo nepoznanica.
Zasto se nepise nesto o odlasku Skakica i Vukasovica sa Grbavice?
Druga liga
tenkre, koji si racku dolazio u taj baaliyski klub!?
Zamolio bih upravu Sarajeva, da odje*e one vlahe iz srbije i crne gore, suljiću da skrate platu 10 %, husejinovića da natjeraju da smrša, kakav espanjol kakvi bakrači, on nije ni za naše lige, umre za pola sata.. Belošević plata gore.. Dakle Tatomirović, Zlatković i kompanija pa-pa.. Nuhanović pod hitno pa-pa.. Pa neka uprava razmisli hoće li graditi ekipu za titulu ili da tuše igrače po češkoj i hrvatskoj za 50 000 KM.. Krpić mora igrati više.. Od para koje bi zaradili neka fino pokupe dva-tri kvalitetnija igrača iz naših klubova, moglo bi se probrati nešta solidno, svaki više voli igrati u Želji i Sarajevu nego u bilo kojem drugom klubu.. Da se ubace dva-tri momka koja su u nižim selekcijama, pa da vidiš ekipe.. Ali kriminal je to u Sarajevu, samo vrti pare.. Dovodi i prodaji invalide.. Svaka čast Želji. Sve što su postigli je rezultat višegodišnjeg i dobro realizovanog plana.
@ODIN Sta ima veze, bar ce tvoja mama uzivati sa Irfom i Dinom, a i ti bi mogao na jedno egzoticno putovanje do Tarcina i dobiti jednu kravu od tih para
Šteta što su olako pustili Karamatića, dobar je igrač i nije nikad dobio pravu priliku da dokaže svoj kvalitet. Sa druge strane, hoće da zadrže Bubu koji ne može spojiti dva tačna pasa, i koji je jedan od najgorih igrača koji su ikada nosili bordo dres.
NA POCETKU SEZONE EXTRA MEGA POJAČANJA NA KRAJU PLJUVANJE I TJERANJE ISTIH, TAKO VEC DESET GODINA UKRUG, AFERIM ;)
NAJBOLJE SVE RASPRODATI, BRACO PO BOJI, NEK SE IRFAN I DINO JOS NAHAPAJU, MALO LI IM JE!!!??? SRAM IH A I VAS BRACO PO BOJI, SUTITE DOK PROPADAMO KO SIDRO U MORE...!!!???
DINO RIZVANE REDŽEPE SMETLJARI ODLAZITE IZ SVETINJE!! BP UBLEHAŠI!! YEBO VAS BEVANDA I CIJELI ŠIROKI!!!!! PA KAKO VAS NIJE STID?????\' FUJJJJJJJJ