Komentari (207)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Po starom oprobanom receptu, svoje neuspjehe i nesposobnosti zamaskiraj omalovažavanjem drugih i bacanjem nacionalističke koske svom razočaranom narodu. Ružno vam je to. Ali nije ništa novo.
Da je BiH u grupi sa Srbijom, već bi osvojili SP. Pozdrav za normalne navijače u Srbiji, tj. one koji ne misle kao ovaj.
Grohotom se smijem . . . Jadno !
Realno iz reprezentacije Srbije ne znam da li bi iko ima mjesto u prvih 11 u BiH. Možda preko štele Vidić.
Samo se ti tijesi sa tim.BOSNA je i u tezim grupama prolazila u baraz,a vi nemozete ni to.BOSNA JEDNA I JEDINA.
pa ovo i jest istina...karadzic je prizno da je u grupi sa 2jace momcadi..al bosanska grupa je presmjesna..
Ocajan potez omalovazavanja. Smijesno.
Da ste bogdom sa nama u Grupi nakantali bi Vas ko Lichtenstein !Pa mi Vi i Grčka u istoj Grupi, mislim da čitav svijet zna 1.Bosna 2. Grčka 3.Slovačka 4.Srbija.Šta imamo okolišat, ha ja...
Kradzicu pusina se neKari
Koliko su ovi srbi jadni ljudi to je za nepovjerovati. Da ste u grupi samo sa Lihtenstajnom vi bi morali u baraza a kamo li sta drug.
E, zbilja si bezobrazan, pa zar je ova grupa tolika slaba da bi vi bili daleko ispred ostali. Ćuti i pokrij svoju sramotu.
hahahaha, kako ste jadni, i da igrate samo sa San Marinom nebi mogli proci ni u baraz,hahahah
Al niste :3
isli bi u guzicu
Rodmane svaka ćast, iskreno pa kako god. Navijaj ti za onog ko ti je draži to ti niko ne može osporiti. Ja u biti uvijek navijam za reprezentacije iz ex YU dobro kad Srbija igra protiv HR nekako su mi ovi drugi draži no kad BiH igra onda se zna. A sad bih poručio svima koji baljezgaju po Klix-u i ostalim portalima, da se suzdrže vrijeđanja po nacionalnoj i vjerskoj pripadnosti. Uzmite za primjer trojac iz Mancester City-a, pa oni su postali dobri drugovi unatoč svim sranjima koji su neki od njih proživljeli a nisu postali ništa manji Srbi ili Bošnjaci. Zato pamet u glavu i knjige u šaku da gradimo ovu zemlju da nam bolje bude a ne da nam lopovi i zadnju mrvu kruha/hljeba sa stola uzmu i da crknemo ko ponosni Srbi, Hrvati ili Bošnjaci
pricaj ti sta hoces mi cemo osuncati guzicu u brazilu, a ko nece ???? SRBI!!!!!!
Ma vama je mjesto u HAGU, kakvo svjetsko prvenstvo