Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Spahicu, ugledaj se na Karagounisa
kako su sugavi, samo su jednu loptu dobro odigrali, i to onu zadnju kad je golman costarice uspio da je dohvati desnom butinom-skoro nevjerovatna odbrana, pucao onaj mitroglu. A sve ostalo je cista glupost. vama treba zabraniti da igrate fudbal.
Trebate vi svi kolektivno u penziju sa onako blijedom igrom nikome niste zanimljivi, cak vas i vasi navijaci pljuju
Vrijeme je za penziju Karagunis, dok je mogao punom snagom uvijek se borio do kraja za Grcku, u klubovima kojima je igrao nije pokazivao tako kvalitetne tekme kao u dresu Grcke po mom misljenju