Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretno kapitenu naš! Edin institucija!
Ti znas iz pouzdanih izvora hahahahaha. Da ne prisluškuješ Sušiću telefon hahahah
Potvrdio izvor blizak Ani Holuji.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nek ti je sretno i bericetno. :)))
I trebat će mu sreće jer uopšte nema znanja za kapitena, a da ne govorimo o karizmi ili autoritetu. Begović ima sve to ali opet nije mogao dobiti kapitensku traku.
Ako ce se trudit kao protiv nigerije nemoj bgt nikako da se trudi onda. :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mene nogomet ne zanima,tu sam da procitam komentare vezano za Amru.
Jer Đeko je bolji od Spahića i Ronalda
Iod Mesija.
Zar tako lahko zaboravaljamo sve one golčine što je postigao i što je dao ovoj reprezentaciji ! Džeko,sretno,nadamo se da češ opravdati ono što si izjavio !
Sta je dao?
Trebali su staviti Amru za kapitena..
Kako mu je Amra i ono njeno srpče:)
Naprijed, ali sve i da hoćeš ne možeš zamijeniti Spahu koji je trenutno bolji nego ikad.
To je prava istina.
@dubrovnikgrad Tačno tako. Slobodno minusajte, ali ovo je kako stvari stoje
"Ja sam uvijek imao dobar odnos sa novinarima, odnosno sa većinom, ali kad novinari počnu uplitati moju porodicu u ovo što nema veze s tim, onda se mora staviti prepreka." Tako je brate Edine, onom defektašu Velidu i sličnom novinarskom šljamu stavite barikade za pristup repci.
http://www.klix.ba/profil/sandzaklijaiii ------------------------------------------------------------- Sandžo Pervertito, najveći fetišist među sandžaklijama, latex, bičevi, ovo, ono.....matora evo ti bič pukni ga jednom po guzici hahaha
mislim dzeko da bi najbolje bilo da igras i da nas ubjedis da si dostojan kapitenske trake. Nekako mi sve vise licis na ove nase politicare:)
nema Spahe i odmah se nema dje sta u Sarajvu popit i pojest.... sad u ZE samo sto vide je teren i teretana..... kako li ce novi kapiten bez Hacijende i Bazena i jarana mu Ibricica i Spahe.....
Pa bio je u "svunoc" u subotu u Bosni na Ilidzi sa spahom :) nadje se uvijek vremena za kafane, ne sikiraj se :)
Begović jedini pravi kapiten i vođa !!
nista se ti ne brini da si kandidat za predsjednistvo ubjedljivo bi odnio pobjedu jer imas podrsku... samo se mojne .urcit' jer to ne prolazi, a sve ostalo...
nakon gubitka ova tri igrača teško će biti, jer nevjerujem da će novi igrači moći nadomjestit gubitak.
Pa na mlađima svijet ostaje, zar ne? Biće to dobro akoBogda.
@Grubiša koja nervoza, koji konflikti??? Molim preciziraj te navode jer meni nikako nije jasno kako to da ga svi saigrači oslovljavaju sa BRATE ako on unosi konflikte/nervozu među njih???
Novi je kapiten i treba momka podrzati, dosta su vrijedjali i Amru i sestru mu i tako redom,nista to nema veze sa nogometom, samo je bitno da repka igra uspjesno i da se plasiramo na EP sve ostalo je sekundarno, sretno Dzekson vodi Zmajeve kapitenski i hrabro!
Amra se bavi manekenstvom, (pristitutka za bogate) za sestru mu neznam cime se bavi.
sad kad nema Spahe i Ibricica mislim da ce Dzeko biti bolji i igrac i momak za ovu repku ! ;)