Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma sve u redu, ali Bayern je prodisao kada je ušao Thomas Muller. Kakva promjena ritma i tržišta igre u samo 15-20 minuta koliko je igrao
Bayern je mašina. U Njemačkoj nemaju ozbiljnog konkurenta.
I raja koja ne prati Bundesligu konta Bayern glat dobio,a tekma na momente bila tako gusta,da se mislilo da ce Bayern izgubiti.Malo pročepili na kraju i dobili,da je Fulkrug iz Werdera bio malo raspoloženiji moglo je biti kobno za Bayern.
Zadnjih 11 godina to više nije Bundesliga nego Bayernliga,privatna liga jednog kluba!
Dosadna liga, od samo starta znaš da je Bayern M. prvak, Borusija druga….Kome se to gleda uopšte?
Meni koji navija za Borusiju Dortmund i nema predaje ja vjerujem da se možemo boriti za titulu i ove godine
Jedan od najomraženijih klubova u Njemačkoj je Bayern München,niko ga ne voli,osim one pozorišne publike!!
Voli ti ga sestra u bulju
Kome je više Bundesliga interesantna?! Meni nije,nakon 11 uzastopnih titula za Bajern??!
Vidimo da nije, zato i komentarises
Kome je više Bundesliga interesantna?! Meni nije,nakon 11 uzastopn
Kane babooo
S kim igra 🇭🇷 košarku , ta sportska velesila? Ti ljudi bez kojih nema uspjeha ni u čemu. Kako smo došli do finala turnira, a svi nam Hercegovci igraju za Hrvatsku? Nije mi jasno
KrmeizZavidovica ko se poturcavao, pa upravo suprotno. A rezultata nema iz prostog razloga sto 2 konstitutivna naroda rade za druge zemlje a u ovoj žive. I onda kasnije navijaju za te druge zemlje jer su prepune igrača iz ove. A da vas doživljavaju svojima to nece nikad, eno i onaj sto je ubio Grka, kazu na HRT Hrvat porijeklom iz Bosne hahah..