Zbog bojkota susreta s Alžirom
0
Kamerunci suspendovali Samuela Eto'oa na 7 utakmica
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko je Etou toliko stalo do te crkavice iz saveza dovoljno govori podatak da je svako svom suigraču iz reprezentacije, nakon plasmana na zadnje svjetsko prvenstvo, kupio sat vrijedan 20 000 dolara. Potrošio je preko pola miliona dolara za to. Frajer ne da da ga neko prca i siguran sam da je novac tu najmanji problem.
reci baji da se ne zajebaje
licemjer!!!da nije repke jos bi igrao u 4 juzapadnoj međuplemnskoj ligi Kameruna.
NIkad mi nije bilo jasno ovo,igraceva dobra volja je hocel igrati za repku ili ne pa nemaju nikakav ugovor koji ih obavezuje na isto.. Da je po ovom kod nas Hasan nikada vise utakmice ne bi odigrao..
Vidis susicu kako se radi, odbije poziv odnosno da igra odmah suspenzija, a tebi onaj pa.pak begovic dva-tri pita odbio poziv a ti ga i daljes zoves i ugadjas mu kako on zeli umjesto da si ga skino sa spiska, kad ovi mogu eta da suspenduju ti ne mozes pisljivog begovica koji grije klupu u klubu.
Kakav firaun :( Toliko para zaradjuje u Anzhiu i jos se prvi buni kad ne dobije u reprezentaciji , fuj .