Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne prica zato sto nema potreba Manchester je uvijek bio velika momcad... sta god da kazes za njih suvisno je ...prosle sezone su to dokazali osvojili su duplu krunu i sta vise reci. A celzi nece nikad bit toliko jak da ide na 2 naslova.
chelsea je bio dobar i prije abramovica... i to kad su igrali zola, viali, flo i ostali... neka su ih kamenovali treba tako. :) a da se razumijemo i manchester utd je u vlasništvu američke korporacije aig, pa niko o tome ne priča ništa. ;)
kakav ba chelzi ? pogledaj te u proslost malo pa ce te vidjeti kakav je celzi doista bio. Da ih nije abramovic kuppio oni bi i dan danas bili zadnja rupa na sviralu. a nijedan od vas celzijevaca sto se javljate nije navijo za chelzi kad su se borili da budu 10 u prenijer shipu. eto sad su arapi kupili Manchester C. pa kad i oni budu veliki i podju pobjedjivat vidjece te kopiju chelzija al opet ce mancester biti najjaca momcad u engleskoj naravno uz arsenal!!!
chelsea KOJI JE TO KLUB NIKAD ČUO...
chelsea je najjaci... man utd su supci... posebno onaj c. ronaldo... fol on neka licnost... jest on dobar igrac ali trebo bi se malo spustiti na zemlju...
U \"West london tribune\" pise da ovi koji su ih kamenovali nisu znali da se radi o nogometasima nego kada su ugledali Teveza, Ferdinanda, Scholesa, Fergusona, Rooneya...mislili su da se radi o cudovistima!!!Upucen je i zahtjev da MAN UTD igraci od sada igraju svoje utakmice pod maskama ili u najmanje da stave fisek na glavu...