Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja mislio poraz Zelji dobar bas
VOLIMO TE SARAJEVO, VEĆ GODINAMA !
Realno najgori raspored je Zeljin. Bilo bi interesantno da dobije derbi, zago*nalo bi se do koljena, Sirokom ,bi po ovome trebalo da bude najlakse,,ako to nesto znaci??
Da se razumijemo , ne podje*avam,samo onako,,sto bi reko jedan nas strucnjk puno je bodova jos u igri.... :)
Napuniti kosevo, napravitii sjajnu atmosferu i ambijent ! Ipak je praznik BH fudbala. Da vidimo borbenu,pozrtvovanu i dopadljivu igru. Koja ekipa pretendentira i bude dominantnija zasluzeno neka slavi i uknjizi 3 boda. Limvo te Ljoze !
Ti si prvak sugave zemlje,ti si dio mostarskih snova,ti dolazis sa zapadne strane i volim te bola'!!!!!!! HSKZ UM94
Netreba nabijati pritisak nikome, ovo je samo sport sa loptom a lopta je okrugla.Huligane i primitivce netreba bodriti i napaljivati vec osudjivati njihovo ponasanje -- jer kasno je kad se belaj desi.Ko god da pobijedi , pobijedice BH fudbal .Sloboda je moja ali moji su i svi ostali klubovi kad se pojave vani bilo gdje.Sretno i pametno danas svima.
Samo da ne bude kao u 99% utakmica ono nek pobijedi bolji i onda bude pokolj do krvi na terenu, veoma malo nogometne igre, velikog prekida utakmica zbog bakljade i na kraju završi jebenih 1-1 ili 0-0. Željo istjeraj ovu novosadsku mafiju iz Šehera!
DRUGOVI,PANTIĆ JE PEDER
Nisam siguran za ovo pravilo što se tiče finaliste kupa. Ako sloboda osvoji kup i bude među tri mislim da Radnik ide u Evropu
Ne,onda ide 4.na tabeli a ne Radnik
Sloboda I zrinjski prve dvije pozicije treci siroki a Sarajlije ce da evropskeutakmice gledaju na malim ekranima. To je realnost. Sta vi kalkulisete i nagadjate.
Neka pobijedi bolji,dakle Zeljo !
70. minuta, 0:3, pitari naravno vec izasli sa stadiona. NAPRIJED ZELJO LJUBAVI MOJA!
Zelji i Sarajevu su jos samo kalkulacije ostale.Remi bi mogao obje ekipe ostaviti bez Evrope a sanjati o titulama je krajnje neozbiljno,paljevina za mladje navijace
0:3
Ne može drugačije. Udri ga Mehmed!!!
Cmeljo naredna tri kola nece uzeti boda, prvo ce ih Njanjajevo torpedirat pa ce ih Ujke uzet a Celik ce ih kao slag na tortu sahraniti.Nece uspjeti izaci u Evropu i raspast ce se totalno :)
Ti si vec raspadnut nabijem te na racku
Raspala ti se mama od komšija kretenu