Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa nije daleko od istine.......
Ja neznam kako vise netko moze spmenut Srbiju i nogomet u istoj rečenici 😳
Srbin Kalinic je u pravu.
@galactikos Zadar nikad nije bio hrvatski.
ma ubit ce portugal puru u njima
Cigo svog konja hvali ...
Pičeli su sami sebe da hvale, a to nije dobro jer brzo dobiješ po nosu
.....ako ne bude prese...anja kako mi to znamo, prelazimo ih kao plitak potok........ali na isti način možemo i izgubiti.......
Je li ovaj Nikola Kalinic u srodstvu s rezervnim golmanom Lovretom Kalinicem?
Huso_sa_SA: ti garant nisi isao u skolu u Rajvosa......a ziv bio majci svojoj, budi korektan pa napisi gdje si isao u skolu?! I jedno sta nisi u skoli naucio je to da se ne pise, odnosno ne kaze, se "Lovretom Kalinicem" nego "Lovrom Kalinicem"....... :)
sta ti dodje Srecko Kalinic onaj monstruozni ubica iz Zemunskog Klana??Da niste rodbina neka??
vrisak: da se ti mozda ne prezivas Karadzic, ili mozda Mladic, te nosis prezime vrlih Ceta.... ili ti je mozda rahmetli arkan u rodu.... zaista si i to sa velikim P,..... VELIKI PAKSU!
Ne...bosnjak u dusi...a Karadzic ti je mozda mamu guzyooo....mozda ti imas u familiji svojoj ciganskij Pavelice,Artukovice I Naletilice...ja ih nemam a nemam ni cetnike....yebali ti oni sve po spisku....vidi se ko je od nas dvojice veci Pakas i ko se kome uvlaci u bulju smradu sugavi
hahahahahahah...,imaju i ovi al pojace bisere😂😂😂😂😂...cuj najjaci.....oplakah
ovo će citirati kad izgube... Ref. Kalanić Nikola, 2016, "Euro 2016 - expertne analize" - Vol. 3 - Second Edition