Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uvijek fino primiti gosta treba....ne kao komšije!
Đe su drva na 9. slici? ha ha
hahahah niste nas al jeste nasu teritoriju, al odvojise se svi od srbije hahahha nece niko s ciganima
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Eto sta ti je turizam. Dosli ljudi, kupili KM i iste potrosili, uz to i predstavili neke nase brendove na drustvenim mrezama, i raji u svojoj zemlji ce pricati o BiH. Zar turizam nije i promocija drzave? Pa kad cemo vise shvatiti znacaj turizma i u tu privrednu granu poceti ulagati?
Mi doli iz ercegovine nikad nismo bili u ovom Sarajevu, zar ovako tuzno izgleda...
HEHE. NA OVOJ DEVETOJ SLICI DANAS BI SE SLIKAO ZDRVIMA.
Velsani su me iznenadili pravo pozitivno. Gotivni neki likovi.
Sličan mentalitet kao bosanski. Sve im je na shegu, fudbal, dobru tekućinu & hranu, i provod. A imaju i temperament kada zatreba. :)
Doslo je do prvog incidenta izmedju redara i muslimanskih navijaca koji se izuvaju pri ulasku na stadion... Momci iz unsko-sanskog kantona izgubili patike i doslo do frke :)))
Gle šta radi ljubomora. :) Ajde ne kenjaj.
Prijatelji iz Velsa, vazno upozorenje: ako vidite jednog plavog debelca kako divlja po cesti, brzo se udaljite od trotoara... Emir Hadzihafizbegovic dokazani UBICA!!!!
Cijeli Vels, Republika Srpska i prostor poznat kao Herceg Bosna, uz zasto ne reci i sve veci broj muslimana "babinih" bice na strani gostujuceg tima!!!! Ti si nasa Se ve rina, si saj bosno le a leeee!!! 🇷🇸.
Upitnici su najjaci xaxaxaxa al kad ukrades tudje fore vidis kako ispadne nakaradno!!!
kad su dosli klepili ih taksisti. kad su pojeli i popili klepili ih konobari. kad su setali izdzeparili ih klošari....i to vecina upamti. ja u sarajevu NA NAŠEM narucim pa me prave magarcem a mozes mislit sta nesretnim strancima rade. nas troje sjedimo u jednoj basti blizu carsije. pijemo pive i narucimo prvu turu, lik donese tri pive i naplati. nakon 20 min narucimo opet ista tri piva, kloc donosi i naplacuje 50% skuplje od prve ture. narucimo trecu on hoce da naplati duplo vise nego prvu turu. ta tri je morao sam platit
Ma boli njih qurac daj da ga mahnu i daj tekmi...
a pivo nećeš naći u pola sarajevskih kafana! eeeeeeej, u bristolu nema alkohola ?!?!?!
Pitaju velsani koliko su kostali cevapi u ratnom Sarajevu ?
Samo ih treba obavijestiti da postoje kod nas i dobre Orbit zvake,nakon tih cevapa
Protiv Velsa mjesa Dzeko kao mikser a k.... se napusi gospodin kikser!
lijepo je kad nas neko u svijetu predstavi u pozitivi. manijaci da su ljudi vratili bi velsanima zastavu koju su jucer ukrali od njih
Ma sarajevski ćevapi su zakon :D ne možeš proći Baščaršijom a da ne probaš :D
Jos samo da kruh/somun ne namoce onoliko bilo bi nesto od SA cevapa ali kad 80% grada nema zuba nora biti mehko da nebi dese raskrvarile !