Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema sta, Borac se gura i nogama i rukama. Ali za sve ovo samo treba praviti kvalitetnu arhivu pa kad se sakupi dovoljno materijala poslati UEFI pa suspendovati i Borac i ove korumpirane fakine!!!
Ljudi, sve se štima da Borac ide u Evropu. Namjesta se da se Sarajevu skine titula. Pa nije niko slijep.
Koliko ste je puta namjestili to se nisi upitao,jasta je nego vrijeme da vas skinu tkz covid titula.
Ni prosle godine kad se prekidalo Niko nije Bio slijep...samo se niste zalili
Ibro šmeker preglasan, sad će raja iz popaja to srediti
Samo u BiH ima da manjina upravlja većinom. Hvala Alija, okretao se u grobu daBogda
Antoni Bandic za zrinjski svirao nepostojeci penal protiv radnika prije par sezona i tako im donio titulu, a za nagradu dobio stan u Mostaru. Potom su ga satro malo gurnuli u nizu ligu i sad opet uredno "sudi" u PL. Preposteni nas savez...
Jadan Bošnjo.
Moraju Borac i Siroki u Evropu
Pocinje naplata Begicevog izmjenjenog statuta
a nasi kao nikad nisu stimali sudije nasi su posteni...
Bosnjaci koji su stvorili ligu BiH, koji su stvoril savez sudija BiH, koji su stvoriil NS BiH su sebe dozvolili da budu preglasani. Sramotno! Begici, Usanovici i ostale kojekakve jajare umjesto da su pravile ligu i savez u kojem bi se Bosnjaci pitali o svemu, sebi su dozvolili da oni koji su negirali BIH i sport u BiH, preuzmu vodecu ulogu.
Otkud tebi informacija da su bošnjaci stvorili NS bih? Ništa bošnjaci nebi stvorili da se ovi drugi ne pitaju. I sad bi vam Đerzelez Zenica prvak bila da nije hrvata i srba.
Ovo ce se samo rijesiti kada Sarajevo i Zeljo odbiju igrat i umijesa se Fifa i Uefa , Peljto sudi evropsko U 21 i Fifa mu vjeruje inulaze u njega a ovi klosari ga gaze jer nece da sudi kako oni hoce
Kamenjarski i sumski Srbi udruzeno pokusavaju da poguraju kamenjarske klubove do titule, a sumski Borac do Evrope.
10 meceva suspenzije i opet sydi premujer ligu???
https://twitter.com/BiHFootball/status/1354359747563155456/photo/1 pametnom dosta
Peljti bi trebalo zabraniti sudit u Bih,koliko je samo puta ostetio Zrinjski,tog sudca ukloniti,ako je toliko dobar koliko kazu i sudi u evropi,neznam zasto jos sudi u Bih,bice da je podoban nekome,jer tko bi se poslje sudjenja u evropi vratio da sudi u Bih.
Kad ce neki masovniji protesti ispred NS. Manijaci, Horde svi zajedno treba ovu bagru rastjerat.
Ocekivali smo prosvjede hordi zla prosle godine kad se prekidalo prvenstvo
pa vi vidite ,!!??! i dalje gladak za pravoslavaca,ne budite budale.