Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad znamo zasto je boris bilic citavo prvenstvo lupao ko maksum po diviziji.
ja sto ga mraka opuha sunce ti..
vi sa klix-a bi to opuhali za manje od minutu
Dodjite u BH da vidite kako se brzo prazni Drzavni Budzet ! :) OVi su mila majka :)
Klasičan stil zapada- i vonago bi samo da je džaba. A para imaju k\'o šodera. Dvolični šupci.
sta je klix zao vam sto i vi niste bili ?
Kad je dzabe i sirce je slatko heheh!
novinarska gama(d)
joj sta bi bilo da je neki od KLIXOVACA bio tamo, frizider bi na ledja i u sobu xD
u know its fake when they ALL wait to take a beer from same fridge and there is another full fridge next to it with same freakin beer....obv a Carlsberg commercial .
Hahah al ovaj zadnji pogura slauf :D
Commi je ljudi papčić. Papi papi papi papi okolina sva, od malog smrdljivog naseg COMMIJA..
Eto vidite šta rade novinari za jednu pivu džabaluka. E moš sad misliti šta rade kad im se da koja para (ne treba prevelika jer su oni ipak sitne duše). I odatle proizističu pojedini članci koji nemaju veze sa mozgom.
Pa šta drugo očekivat od lažljivih hijena...hljeb zarađuju izmišljajući ,šta očekivat kad im ko ponudi džabalamu...od vas novinara nema većeg smeća,uključujući i vas sa kliktorisa
haahaha ima i drugi,samo polako ... ;D
Novinari največi jadovi i šljam gori su od taxista
Gledam ovaj klip i sebi kazem pa naravno. Mi bosanci mislimo mi smo pohlepni za dzabalukom... Ma mi smo male mace za ove zapadnjake. Zivim u inostranstvu i ne mogu se nacuditi cinjenici da ova fol gospoda da im g.ovno zapakujes i das besplatno uzeli bi i pojeli.... Mi smo male mace kad se prica o pohlepnosti....