Komentari (123)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kome smeta da ga sluša nek smanji TV ... po meni je Marijan klasicni primjer kako se voli a u ostalom i odlican motivator! Samo naprijed care!
upravo tako zakzak :) frajer iz srca govori i zato ga volim, a zavidni i oni kojima se ne svidja mogu da ga .... , uzivam slusajuci ga majke mi! frajer iz duse svaku utakmicu komentarise!
Ljubav je najvece cudo na svijetu...volimo te majstore !
ljubav prema domovini je neprikosnovena,cista i nevina poput dushe novorodzenceta :) e vidis ovako bih mogao isto opisati i marijana,kamo srece da je vise takvih ljudi...
Senad:Kakvo ti je to odijelo? Marjan:Bajramsko. Senad:Je li ti hladno? Marjan:Mene grjie ljubav prema domovini.
Marijana za predsjednika
KRALJ
Svojim kometarima i nacinom prenosenja utakmice, mene si kupio.
treba ga postavit za glavnog komentatora sa sp
"Sljedeći put kad Džeko primi loptu biće gol..." poslije par sekundi Džeko prima loptu, ubacuje Ibiševiću i gol ima čovjek instinkt, a i znanje, svaka čast.
Samo jos da prestanes sa ponizavanjem i omalovazavanjem ekipa koje rasturimo i sve ce biti ok...
nemam ništa protiv motivacije i ličnom iskazivanju ljubavi prema domovini - ali moramo biti svjesni da TV odgaja mlade, i u tom smislu bi dotični trebao povesti računa u nekim trenucima i pronaći malo sofisticiraniji način komunikacije ..... ili barem naučiti da ponekada treba kontrolisati glas a ne urlati kao divljak
gigant, iskreno voli BiH i zmajeve...
Covjek zna svoj posao da radi najbolje bilo bi krajne vrijeme da bude jedini komentator za BiH reprezentaciju.
Previse galami ovaj covjek. Iako mu prica nije glupa (bar meni koja ne prati fudbal vrlo cesto neke stvari postanu jasnije). Nije samo nabrajanje imena monotonim glasom kao vecina ostalih "komentatora"
On je veci bosanac od mnogih u drzavi ! On je primjer kako se voli država !
1 pregledaš video, naježiš se 100 puta, svaka čast MARJANE, Zmaju od Bosne!
Na jednu stranu njegova ljubav prema fudbalu i reprezentaciji, a na drugu stranu to što ga je nemoguće slušati koliko je naporan. Mene glava zaboli kad ga čujem 10 sekundi, jer duže od toga sebi ne mogu dopustiti. A mogu mislit kako je njemu poslije utakmice, 20 analgina mora popit.
Nekako je ono podizanje nase reprezentacije od dolaska Cire vezano i za pocetak Marjanovog pracenja reprezentacije. Sve je krenulo od one utakmice Bayern - Hoffenheim kada ga je Vedo zabio na Allianz Areni - a Marjan ludjacki komentirao, pa onda preko Belgije i "Dzeko dijamantu", a ostalo je historija.... Mozemo reci da je ovaj historijski uspjeh vezan i za Marjana svakako.
Marjana je postalo skoro nemoguce slusati u trenucima kad zabijemo (i jos ponekad). Stvarno pretjeruje, izrazi kao "klanjam ti se", "ima Boga", ponavljanje imena 16 puta, ... stvarno nerviraju. Ipak, Marjana volim i respektujem. Kada bi bio onakav kakav je bio na Sport klubu bilo bi super. Utakmice Cvajte su uz njeg bile zanimljive.
Djecko radi posao sa ljubavlju. Blago njemu radi sto voli I naj bolji je u Tom poslu ! A kad se tome doda ljubav prema domovini onda rade I emocije a sto ovaj genijalac I ne sakriva. Marijane hvala