Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pjanic se nece cut protiv Reala,pa to je masinerija za Romu,kakva ba Roma,dabogda im Pjanic dva zabio,al tesko,naivno je i razmisljat da Roma tu ima neke sanse,a nije Pjanic Roma
hahaha... pod pjanicevom komandom...haha
Kad bi jos u reprezentaciji igr'o k'o u Romi bilo bi super.
Jarane, na kojem kanalu oni prate ove utakmice...nama izgleda pustaju usporeni snimak.
Manolas, Digne i De Rossi su najvece karine da prostis u Romi.
Manolas kiksa pocesto ali brate DeRossi i Digne ohani malo .Nemaju ucinak naprijed
AS BIH
Roma ima lošu odbranu, iako su solidno odigrali protiv Napolija u tom segmentu. To remeti svu koncepciju igre, mislim da igrači u veznom redu pa čak i u napadu ne mogu biti dovoljno skoncentrisani kada imaju Manolasa pozadi i ostale bisere. Gledam Romu nekoliko godina i primjetim da je najveci nedostatak to što nema Strotmana i Benatije, oni su davali čvrstinu i sigurnost. Dinje nije neki igrač bolje da su kupili Kolašinca, nije što je naš, ali bi prilično zaoštrio zadnji red..
hahahahha pjanić komandant ko naser kad je najgore on nestane
pjaniceva brzina i kvaliteta ?????
hahaahaha