Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
švapski sistem. igra se do kraja i svi motraju pretrčati minimum 8 km. golman može 5. nema kod švabe zvijezda samo radnici
O tebi se priča već sad. Švabo je Švabo. Dao si recept kako se bori do zadnje sekunde što je Njemački specijalitet kad je fudbal/nogomet u pitanju. SVAKA ČAST.
Švabo je to
hahaha presmijesan tim je taj liverpool jednom u 10 godina odigra utakmicu za pamcenje i navijaci odmah pomisle da je to najbolji klub na svijetu ahhahahah
Navijačima Reala i Barcelona, ovu utakmicu trebalo je snimiti i puštati im pred svaki susret kao motivirajući momenat. Sve pohvale za oba tima, ono je trebalo biti finale. Žao mi je Borusije ali istovremeno i drago zbog Liverpool-a.
Ovo je trener, a ne neki Guardiola koji može pobjeđivati ali pod uslovom da su najbolji igrači svijeta u njegovom timu.
prePIČAVATI
bhrt-HD.....7 KM....NEPROCJENIVO!
bhrt-HD.....7 KM....NEPROCJENIVO!
bhrt-HD.....7 KM....NEPROCJENIVO!
Turska donosi sreću Liverpulu. Pobjeda protiv Milana je bila u Turskoj, a sinošnji arbitar je bio Turčin. :-)
bravo...nova prica za prepricavanje navijaca LFC.....prethodna je bila finale LP protiv Milana
Ovo samo heavy metalci mogu uraditi \m/ :))