Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam gospodin i svaki jezik moram da znam. Ja ne znam uopšte zašto ljudi govore da smo kupili LP u 50. godina, tada apsolutno nije postojao klub koji je mogao da se bori sa Real Madridom. Ako Real može da kupi LP kako vi kažete, šta misliš da bi 8 sezona zaredom ispadali u osmini finala. To što ste vi čuli da je neki Franco štimao utakmice, slobodno se ubite, jer general Franco je bio navijač Atletico Madrida..
Kupi pravopis, bolje ti je.
@pirlo Ligu prvaka je real svaki put uzeo zasluzeno, a sto se tice pedesetih, nije na svijetu bilo nikad tima kao realovog, to je cak izjavio i pepe guardiola...
Mozes li se sjetiti kada si nam tacno rekao, nesto me sjecanje ne sluzi. Da pokusate barem proci u cetvrtinu finala, nesto vam nije islo od ruke predhodnih sezona, jos da vratite one ukradene titule LP osvojene 50-ih godina bilo bi dobro. I zamolio bih te da odes do junfera Kake, pa ga samo pitaj, vidim da govoris vise jezika, da li se pokajao sto je otisao iz ACMILANA i je li razlog bio SEDORF koji mu je karindzao zenu. Hvala!::))
Nisam znao da govoris bosanski-srpski-hrvatski jezik. Respekt.
Davno sam vam rekao da Kaka ostaje, a što se tiče Karima, pa njega ćemo zadržati do ljeta, ako se ne bude pokazao otiće 100%. Želje su mi da dovedem Eto\'a ponovo u Real Madrid, ali vidjeti ćemo još. Na zimu teško da će nam iko doći, poslati ćemo ponudu za Llorentea iz Bilbao, ako prihvate biti će super, jer on bih mogao igrati i u Ligi Prvaka.. Toliko za sada.. Ljubi vas Perez.