Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka cast omladino, a posebne cestitke fudbalerime akademije F.K.Sarajevo
Hadzic, Sadiku, Mehuljic, Veladzic... kmw, kme strumfe
evo ti lice pa procitaj malo... http://www.fksarajevo.ba/bs/omladinski-pogon/kadeti-akademije-fk-sarajevo-donijeli-prvo-evropsko-prvenstvo-bih/2946
Novinarima na pažnju. Ne podležite riječniku političara i njihovih trabanata u sportu. Istorijsko ovo, istorijsko ono. Takve nebuloze pričaju ili napišu samo nedoučeni ili samopriučeni " profesionalci". Što je još gore tim floskulama počinju da se služe i djeca - pridajući sebi važnost da su istorijske ličnosti. Biće istorijski uspjeh i istorijske ličnosti kada i ako postanete prvaci Evrope. Ostalo - je sve u fazi priprema za taj događaj, pa i sam čin plasiranja!
Bravo Sok majstore
tako je deckiiiiiiiiiiiiii!!!
Ovo je lijepo vidjetiii.Cestitamooo
Tvrdim da su narodi u BiH divni, talentovani, pošteni, radni jednom riječju kvalitetni. Evo primjera za to, ova MLADOST živi u USRANOJ zemlji, zemlji gdje se njeguje jedino mržnja prema onom drugom, primitivizam a sve ono što je potrebno čovjeku za normalan život NAŠU VLAST NE DOTIČE OSVAJA OVAKO VELIKE REZULTATE. DJECO MOJA NAJISKRENIJE ČESTITKE I GDJE BI NAM BIO KRAJ DA IMAMO NORMALNU, PAMETNU, SPOSOBNU, PA I SOCIJALNU VLAST A NE OVE KOJI SAMO NJIMA PUNE DŽEPOVE A PENZIONERI GLADUJU.
AFERIM DJEČACI PONOSI SMO
Bhfanaticos bi dosli,ali jbg svi su u dijaspori...
Kad vidim ovu karikaturu od covjeka prdonju Prolica, nemam napretka godinu. Docepio se dzabahljebaros dzabalame i uziva zaslugom nas poreskih obveznika.
Uzeo si mi rijec iz usta.. Koji je ovo dzabaros .. A na svakoj manifestaciji je prisutan. Nema gdje ga nema..
Jos jedna stvar da onako raja zna , za momke koji su nam donjeli zlato se u mojoj opstini skupljaju pare za svjesko da im se uolati na racun sa obzirom da bagra politicka im nije ni peipreme jos obezbjedila pa pozivamo i ostale navijace da zlatnim momcima pomognu .
Ja jos ne mogu da dojem sebi da ovaj " selektor " nije pozvao Hadzica vec je naknadno pozvan nakon povrede i daa ga je uveo tek pred kraj protiv Talijana . Covjek strjelac lige , Drago mi je sto smo se plasirali al ocekujte nazalost spisak koji ce sadrzavati pola babinih i veza . Kad su mogli u A selekciji besramno izbacit Zukanovica , covjeka koji je svojim kvalitetom bez svjetskog dosao od druge Belgijske lige preko Korljka Genka i Chieva do jedne Rome a Tinki mako iz Hajduka nije
BRAVO MOMCI, SVAKA VAM DALA!!
respect
Bravo Momci !! E sad če Bake i društvo na slikanje i prijemi a nisu dali marke !!
A zasto bi dali!? Nogomet nije kosarka ili rukomet da ga treba pomagati iz budzeta..