Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sada dolazi ono moje da su novci bitni ali više od toga je bitan rad. A Željo je br.1 u ovoj državi
Ne osvjaju oni koji imau , vec oni koju su naucili. Volim te Željo !!
Sta se lozite na turnire.juniori i kadet sarajevo-kup kadeti prvenstvo a zeljo samo prvenstvo ne znam po cemu ste bolji
pokusavam ja izbjeglicama to objasniti al jok nemozes focacima utuliti u glavu. cudna je to vrsta
foca i rogatica 80% pitara. malo ko je rodjeni sarajlija da navija za malo sarajevo
POdjebavali ste nas za Elpi komerc, a gdje je vasa Visit Malesiya?? Da je nije Rijeka napunila?? Bravo za ove deckice ako ovako nastave imaju svijetlu buducnost! Volim te Zeljo!
Sanjao sam sva tri boda, pa, pa, paranoja. Svaka vam čast mališani, dokazali ste ko drži primat u našoj državi, a i šire kad su u pitanju omladinske selekcije.
A vaša je ona akademija, ala la masija je l' ? Smiješni ste.
Pa ja bolje kupit igrača dat mu jaču platu da igra, jebe mu se , trudi se kolko hoće, dok mi uzmemo djecu koja godinama igraju za Želju i ostvare vjerovatno svoj cilj zaigrati u prvoj ekipi Želje uz to ginuti na terenu više od svakog vašeg plačenika, ko što se vidjelo kroz čitavu sezonu, bježali ste omladincima jedan bod hahaha, mi i kad smo imali para mi smo omladinski pogon gurali ;)
dje akademija Sarajeva(svi mogu osim sarajlija igrati) decki svaka cast nastavite sa radom pa da imamo kakvih domacih igraca da nam uzimaju titule u bih a ne neki tamo strani igraci
Tako to rade prave škole fudbala!
Zeljeznicar ima najjacu nogometnu skolu ... Jos samo da se novci uloze i nece biti kraja raskosnim talentima. Nesto poput Ajaxa!!!! Svaka cast na osvojenom turniru!
Ovo je predivna vijest za BH fudbal, fakat svaka čast !! Samo treba nastaviti raditi sa ovim momcima i dalje na istom nivou al to je već puno veći izazov. Pozz svima