Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
More like Shitty
Cudi me da ti koji tako mnogo znas, ne znas da se ne znas ne pise neznas?!
HAHAH..UNITED UVIJEK NOCNA MORA ZA CITY
@mtbr Prosvjetli me molim te, fudbal nikada nikada nije bio moja jaca strana. Ja pratim kriket, sah i neke druge plemenite vjestine. Da imalo pratim fuZbal, znao bih da je City oduvjek bio klub s tradicijom iza koje stoji mnostvo trofeja?!
Nemam ja šta tebe da prosvijetljujem, ili neznaš mngo o fudbalu ili neznaš ita znače termini koje upotrebljavaš. Sam skontaj u čemu je fazon.
Ko nije igrao managera i ne zna koliko su dobri JA klubovi
Neka Dzeko igra i doce sve na svoje mjesto.
Za bogate i glupe arape, za klub bez tradicije kakav je City moze se igrati samo za lovu. Rijetko kada ce neki pojedinac, (kolektiv nece nikad) odigrati maximalno i oštro. Nazalost to vazii za Edina, bitno je da se lova mlati. Stoga i ne cude porazi od africkih anonimusa!
Glup komentar, pretpostavljam da si i ti. Šta ti podrazumijevaš "klub bez tradicije, možda si ti prvi put čuo za njega nedavno, to neznači da je to klub bez tradicije, već da imaš jako malo znanja o engleskom, evropskom i svijetskom fudbalu.