Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakvi su ovo pederski dresovi ?
@Čistač Koliko god \'\'mrzio\'\' Milan moram i njih strpat u to društvo, znači Juventus, Milan, Real M., Barca, Bayern, kasnije Manchester U i možda L\'pool, to je krema Evropskog fudbala i uvijek će to i biti, džaba silni milioni i Man C I Chelseau i PSG I kome god, ovo su giganti..FORZA JUVE!!! since 1995/96 :-)
Tesko, ali zasluzeno! Forza Juve!
juve je vjecno na vrhu tabele ma gdje bio vladar serie a
Legendarni Juventus još nije izgubio utakmicu u Seriji A. Milana pobijedi u kupu 1:2 u gostima. To samo može najveći klub u Italiji. Juventus, Real Madrid, Bayern, Barcelona i Manchester United su 5 najvećih klubova na svijetu.